Categorii

Vezi si alte recomandari

ASTROSYN - MY3002 - Stepper Motor, Single Shaft, Hybrid, 28.5 mm, Unipolar, 1.8 °, 7 N-cm, 950 mA

ASTROSYN - MY3002 - Stepper Motor, Single Shaft, Hybrid, 28.5 mm, Unipolar, 1.8 °, 7 N-cm, 950 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
318,46 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96086
Adaugă la favorite0
Descriere
Cuplu mare într-o dimensiune compactă Operație unipolară și bipolară Ușor de greutate Zgomot redus Rotor cu inerție mică Precizie mare Unghi de pas de 1,8° Dimensiune cadru: 28x28mm
Astrosyn - MY3002 - este un motor pas cu pas unic arbore, hibrid, compact, ce oferă un cuplu mare într-o dimensiune mică. Design-ul său unic permite funcționarea atât în regim unipolar, cât și bipolar, oferind flexibilitate în funcționare. Unul dintre avantajele motorului Astrosyn este greutatea sa redusă, fapt ce îl face ușor de integrat în diverse aplicații. În plus, nivelul scăzut de zgomot și inerția rotorului redusă asigură o funcționare silențioasă și precisă. Cu un unghi de pas de 1,8° și un cuplu maxim de 7 N-cm, motorul Astrosyn este potrivit pentru aplicații care necesită precizie și putere. Dimensiunea sa compactă, de 28,5 mm, îl face ideal pentru aplicații în care spațiul este limitat. Motorul pasoae cu pas Astrosyn - MY3002 este echipat cu o bobină unipolară, pași de două faze și un ax de 24 mm lungime. Cu o rezistență de 3,4 ohm și o inductanță de 1,6 mH, acest motor oferă performanțe fiabile și constante. Dacă sunteți în căutarea unui motor paso unipolar, compact și puternic, Astrosyn - MY3002 ar putea fi alegerea perfectă pentru aplicația dvs. Indiferent de domeniul în care este utilizat, acest motor pas cu pas hibrid vă va oferi performanțe superioare și fiabilitate pe termen lung.
Detalii produs
CL96086

Fișă produs

Nr. fire
6
Rezistență
3.4 ohm
Lungimea axului
24 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
950 mA
Tip bobină
Unipolar
Nr. de faze
Două faze
Inductanţă
1.6 mH
Diametrul arborelui
5 mm
Lungimea externă
39.5 mm
Cuplu max
7 N-cm
Dimensiunea motorului
28.5 mm
Unghiul pasului
1,8 °
Tip motor pas cu pas
Un singur arbore, hibrid
Inerţie
12 g-cm²

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare