Categorii

Arduino Uno SMD R3

Arduino Uno SMD R3 este o placă de dezvoltare bazată pe microcontrolerul ATmega328. Prin executarea unor instrucțiuni puternice într-un singur ciclu de ceas, ATmega328 realizează transferuri apropiate de 1MIPS per MHz, permițând proiectantului să optimizeze consumul de energie față de viteza de procesare. 

Arduino Original
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
157,79 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL536
Adaugă la favorite2
Descriere

Arduino Uno SMD R3 este o placă de dezvoltare bazată pe microcontrolerul ATmega328. Prin executarea unor instrucțiuni puternice într-un singur ciclu de ceas, ATmega328 realizează transferuri apropiate de 1MIPS per MHz, permițând proiectantului să optimizeze consumul de energie față de viteza de procesare. Placa de evaluare Arduino Uno SMD R3 are 14 pini digitali de intrare / ieșire (dintre care 6 pot fi utilizați ca ieșiri PWM), 6 intrări analogice, un oscilator de cristal de 16MHz, o conexiune USB, o mufă de alimentare, un set de pini ICSP și un buton de resetare.

Conține tot ceea ce este necesar pentru a suporta microcontrolerul, conectați-l doar la un computer cu un cablu USB sau porniți-l cu un adaptor AC la DC sau cu o baterie pentru a începe. Uno diferă de toate plăcile precedente prin faptul că nu utilizează cititorul FTDI USB la driverul serial.

Detalii suplimentare, aici.

Caracteristici tehnice:

  • Microcontroller ATmega328
  • Tensiune de operare 5V
  • 14 x Pini digitali I / O (din care 6 ieșiri PWM)
  • 6 x Pini de intrare analogici
  • Memorie flash 32 KB (ATmega328) din care 0,5 KB folosită de bootloader
  • SRAM 2 KB (ATmega328)
  • EEPROM 1 KB (ATmega328)

Pentru idei de proiecte Arduino, puteti accesa urmatorul link:

https://cleste.ro/atelier/proiecte-arduino/

Detalii produs
CL536

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare