Categorii

Arduino Due

Arduino Due este o placă de dezvoltare bazată pe procesorul Atmel SAM3X8E ARM Cortex-M3. Este prima placă Arduino bazată pe un microcontroler ARM pe 32 de biți. 

Arduino Original
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
233,92 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL537
Adaugă la favorite0
Descriere

Arduino Due este o placă de dezvoltare bazată pe procesorul Atmel SAM3X8E ARM Cortex-M3. Este prima placă Arduino bazată pe un microcontroler ARM pe 32 de biți. Dispune de 54 pini digitali I / O (din care 12 pot fi utilizate ca ieșiri PWM), 12 intrări analogice, 4 UART (porturi seriale hardware), un ceas 84 MHz, o conexiune USB OTG capabilă, 2 DAC (digital la analog) , 2 TWI, o mufă de alimentare, un set de pini SPI, un antet JTAG, un buton de resetare și un buton de ștergere. Panoul conține tot ceea ce este necesar pentru a susține microcontrolerul, pur și simplu conectați-l la un calculator cu un cablu micro-USB sau alimentați-l cu un adaptor AC-DC sau o baterie pentru a începe. Placa Due este compatibil cu toate scuturile Arduino care funcționează la 3.3V și sunt compatibile cu pinul 1.0 Arduino.

Detalii suplimentare, aici.

Caracteristici tehnice:

  • Microcontroler AT91SAM3X8E
  • Tensiune de operare 3.3V
  • 54 x Pini digitali I / O (din care 12 pini sunt  ieșiri PWM)
  • 12 x Pini de intrare analogici
  • 2 x Pini de ieșire analogici
  • Memorie Flash 512 KB toate disponibile pentru aplicațiile utilizatorilor
  • SRAM 96 KB
  • Dimensiune 101.52mm x 53.3mm
  • Greutate 36 gr

Detalii produs
CL537

Fișă produs

Compatibilitate
Arduino Original
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare