Categorii

Vezi si alte recomandari

ARCOL - ACD22 6.35-10 - Counting Dial, 10 Turns, 6.35 mm, Satin Chrome

ARCOL - ACD22 6.35-10 - Counting Dial, 10 Turns, 6.35 mm, Satin Chrome
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
105,24 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL83522
Adaugă la favorite0
Descriere
CD22 6.35-10 este un contor rotativ cu 10 diviziuni de 22mm, fabricat din finisaj crom satinat, cu buton de plastic negru și marcaje albe pe fundal negru pentru utilizarea cu potențiometre de precizie și alte dispozitive rotative. Design compact, excelentă vizibilitate, frână de siguranță, furnizat cu cheie Allen. Aplicații în domeniul industrial.
ARCOL - ACD22 6.35-10 Counting Dial este un cadran de numărare cu 10 ture, cu diametru de 22mm, fabricat din crom satinat, cu mâner din plastic negru și marcare albă pe fundal negru pentru utilizare cu potențiometre de precizie și alte dispozitive de rotație. Design-ul compact și legibilitatea excelentă fac din acest produs o alegere ideală pentru aplicații industriale. De asemenea, dispune de frână de blocare pentru a asigura precizia și stabilitatea în timpul utilizării. Produsul este furnizat împreună cu o cheie Allen pentru instalare ușoară și rapidă. Cu o componență din crom satinat de înaltă calitate, acest cadran este rezistent și durabil, oferind o funcționare fiabilă și de lungă durată. Cu o gamă largă de utilizări, de la industrial la aplicații auto, ARCOL - ACD22 6.35-10 Counting Dial este un instrument versatil și eficient pentru măsurarea rotațiilor și controlul dispozitivelor cu ajutorul potențiometrelor. În concluzie, ARCOL - ACD22 6.35-10 Counting Dial este o soluție practică și fiabilă pentru nevoile de numărare și control în domeniul industrial și nu numai, oferind precizie, durabilitate și eficiență într-un design compact și ușor de utilizat.
Detalii produs
CL83522

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Diametrul arborelui
6.35 mm
Nr. de ture
10 ture
Compoziția cadranului
Crom satinat

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare