Categorii

Vezi si alte recomandari

APEM - A01FG2 - Switch Finger Guard, AO1 Series

APEM - A01FG2 - Switch Finger Guard, AO1 Series
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
62,79 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL90579
Adaugă la favorite0
Descriere
Protejare cu clapetă pătrată
APEM - A01FG2 - Switch Finger Guard, AO1 Series este un accesoriu de protecție cu clapetă pătrată, care asigură siguranța utilizatorului în timpul folosirii unui comutator sau a unui buton. Acesta face parte din gama de produse Adaptor Multicomp Pro RJ45 și este compatibil cu seria AO1. Switch Finger Guardul este fabricat din materiale durabile de înaltă calitate, care asigură rezistența la uzură și durabilitatea în timp. Clapeta pătrată oferă o protecție eficientă împotriva accesului necorespunzător al degetelor sau obiectelor străine în interiorul comutatorului, prevenind astfel accidentele nedorite sau deteriorarea echipamentului. Montarea acestui accesoriu este rapidă și simplă, iar designul său compact și ergonomic se potrivește perfect majorității comutatoarelor din seria AO1. Cu APEM - A01FG2 - Switch Finger Guard, AO1 Series, puteți avea încredere că echipamentul dvs. va fi protejat împotriva deteriorărilor și veți lucra într-un mediu sigur și eficient. În concluzie, APEM - A01FG2 - Switch Finger Guard, AO1 Series este un accesoriu indispensabil pentru toți cei care lucrează cu comutatoare sau butoane, asigurând siguranța utilizatorului și protejând echipamentul împotriva uzurii și deteriorării. Profesioniștii din diverse domenii vor aprecia calitatea și eficiența acestui produs.
Detalii produs
CL90579

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Seria AO1

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

9 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare