Categorii

Vezi si alte recomandari

APEM - A01FG1 - Switch Finger Guard, AO1 Series

APEM - A01FG1 - Switch Finger Guard, AO1 Series
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
62,79 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL90012
Adaugă la favorite0
Descriere
Bara rectangulară de protecție
APEM - A01FG1 - Switch Finger Guard, AO1 Series este un produs de înaltă calitate, construit pentru a proteja switch-urile impotriva deteriorarilor cauzate de atingeri accidentale. Cu o formă rectangulară și un design durabil, acest switch finger guard este potrivit pentru utilizare cu seria AO1 de adaptoare Multicomp Pro RJ45. Fiind fabricat de către APEM, unul dintre liderii de piață în domeniul componentelor electronice și electromecanice, acest produs beneficiază de standarde ridicate de calitate și fiabilitate. Prin utilizarea acestui finger guard, puteți preveni daunele la switch-urile dumneavoastră și asigura o funcționare corespunzătoare pe termen lung. Acest accesoriu este un partener ideal pentru echipamentele electronice și de comunicații care folosesc switch-uri Multicomp Pro RJ45 din seria AO1. Cu o simplă instalare și un design compact, APEM - A01FG1 - Switch Finger Guard, AO1 Series este soluția perfectă pentru protejarea switch-urilor dumneavoastră împotriva oricăror incidente nedorite. Nu doar că oferă o barieră fizică împotriva atingerilor accidentale, dar și păstrează un aspect estetic plăcut al echipamentului dumneavoastră. În concluzie, APEM - A01FG1 - Switch Finger Guard, AO1 Series este un accesoriu practic și indispensabil pentru protejarea și menținerea în condiții optime a switch-urilor dumneavoastră. Investiția în acest produs de calitate va proteja echipamentele dumneavoastră electronice și electromecanice pe termen lung.
Detalii produs
CL90012

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Seria AO1

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

9 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare