Categorii

Vezi si alte recomandari

APEM - A018201 - Switch Actuator, A01, IP65

APEM - A018201 - Switch Actuator, A01, IP65
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
288,56 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL75890
Adaugă la favorite0
Descriere
A018201 este un operator de comutare cu acțiune întreținută pe 2 poziții. Este potrivit pentru utilizarea cu comutatoarele cu cheie din seria A01. Aplicații industriale.
APEM - A018201 - Switch Actuator, A01, IP65 este un operator de comutare cu acțiune de 2 poziții, potrivit pentru utilizarea cu cheile de tip A01. Acesta este un produs destinat aplicațiilor industriale care necesită fiabilitate și performanță. Caracteristicile acestui produs includ evaluarea IP/NEMA IP65, ceea ce înseamnă că este protejat împotriva prafului și a jeturilor de apă. Acest lucru îl face potrivit pentru utilizare în medii industriale dificile unde sunt prezente condiții de mediu extreme. De asemenea, acest switch actuator este proiectat pentru a se potrivi perfect cu adaptorul Multicomp Pro RJ45, permitând instalarea și utilizarea simplă și eficientă în diverse aplicații industriale. Cu ajutorul acestui produs, puteți asigura un control precis și eficient asupra sistemelor și echipamentelor din mediul industrial. Fiind fabricat de APEM, unul dintre cei mai importanți producători de comutatoare și componente electronice din lume, puteți avea încredere în calitatea și fiabilitatea acestui produs. În concluzie, APEM - A018201 - Switch Actuator, A01, IP65 este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs durabil, fiabil și performant pentru aplicațiile lor industriale. Cu caracteristicile sale de calitate superioară și designul robust, acest switch actuator poate satisface cerințele celor mai exigente aplicații industriale.
Detalii produs
CL75890

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
A01
Evaluare IP/NEMA
IP65

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare