Categorii

Vezi si alte recomandari

APEM - A018101 - Switch Actuator, A01, IP65

APEM - A018101 - Switch Actuator, A01, IP65
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
288,56 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL74827
Adaugă la favorite0
Descriere
A018101 este un operator de comutare cu acțiune de întreținere în 2 poziții. Este potrivit pentru utilizare cu comutatoarele cu cheie din seria A01. Aplicații industriale.
Serie comutator cu cheie, Acțiune: deținută în 2 poziții. Produsul APEM - A018101 - Switch Actuator, A01, IP65 este un operator de comutare cu acțiune menținută în 2 poziții, potrivit pentru utilizarea cu comutatoarele cu cheie din seria A01. Acesta este destinat aplicațiilor industriale și beneficiază de o gamă de produse extinsă, inclusiv adaptorul Multicomp Pro RJ45. O caracteristică importantă a acestui produs este evaluarea IP65, care asigură protecție împotriva prafului și a jeturilor de apă puternice. Acest lucru face ca switch actuatorul APEM să fie potrivit pentru medii industriale dure, unde este necesară o protecție ridicată împotriva factorilor externi. Switch actuatorul este proiectat pentru a asigura o funcționare fiabilă și precisă, permițând utilizatorilor să comute între două poziții cu ușurință. Fiabilitatea și durabilitatea sunt aspecte cheie ale acestui produs, care îl fac potrivit pentru o varietate de aplicații industriale exigente. În concluzie, produsul APEM - A018101 - Switch Actuator, A01, IP65 reprezintă o soluție fiabilă și eficientă pentru comutarea în aplicații industriale, oferind o performanță de încredere și o protecție solidă împotriva factorilor de mediu.
Detalii produs
CL74827

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
A01
Evaluare IP/NEMA
IP65

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare