Categorii

Vezi si alte recomandari

APEM - A0105X - Switch Actuator, AO1, IP65

APEM - A0105X - Switch Actuator, AO1, IP65
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
119,01 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL91458
Adaugă la favorite0
Descriere
Acționare cu buton de apăsare acțiune Latching Contacte de argint flash aurit.
APEM - A0105X - Switch Actuator este un produs de înaltă calitate, ideal pentru utilizare în diverse aplicații industriale. Acest actuator cu acțiune de blocare prin apăsare a butonului este echipat cu contacte de aur flash argintiu, asigurând astfel fiabilitate și durabilitate în timp. Cu o evaluare IP65, acest switch actuator este rezistent la apă și praf, fiind potrivit pentru utilizare în medii dificile sau expuse la condiții de mediu extreme. Produsul este proiectat pentru a fi utilizat împreună cu adaptorul Multicomp Pro RJ45, asigurând compatibilitate și funcționare optimă. Switch actuator APEM - A0105X este un produs versatil, ce poate fi utilizat în diverse aplicații, cum ar fi echipamente electronice, panouri de control, echipamente medicale sau echipamente de laborator. Cu acțiune de blocare și contacte de aur, acest switch actuator oferă performanțe excelente și o durată lungă de viață în condiții de utilizare intensă. În concluzie, APEM - A0105X - Switch Actuator este o opțiune excelentă pentru cei care caută un produs fiabil, durabil și versatil, potrivit pentru utilizare în medii exigente sau cu condiții de mediu dificile. Cu caracteristici superioare și o construcție solidă, acest switch actuator este un element esențial pentru orice sistem sau echipament care necesită un control precis și fiabil.
Detalii produs
CL91458

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
AO1
Evaluare IP/NEMA
IP65

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare