Categorii

Vezi si alte recomandari

APEM - 4R182S1E55126 - Joystick, 1, 5 kohm, 12 V

APEM - 4R182S1E55126 - Joystick, 1, 5 kohm, 12 V
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
499,46 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81134
Adaugă la favorite0
Descriere
4R182S1E55126 este o serie de 4000 de potențiometre joystick robuste de calitate industrială, potrivite pentru aplicații interne și externe. Acestea folosesc un mecanism complet metalic pentru a oferi cea mai bună performanță și durată de viață într-o gamă largă de temperaturi și încărcări. Acestea folosesc potențiometre din plastic de înaltă calitate, oferind o durată de viață de milioane de cicluri. Corp închis, un ax, potențiometre de 5K (55°) Mâner cu arc standard, manșon circular, husă standard Două opțiuni de montare standard, consum de curent redus Varietate de opțiuni de potențiometre, mecanism robust complet metalic IP65 deasupra panoului, în mod inherent imun la interferențe radio Optionale cu detectare centrală micro-comutare, linearitate +/-2% Material corp ABS umplut cu sticlă sau oțel, material boot neopren sau santoprene 1W la 70°C - reducere la 0W la 125°C (putere) Toleranța rezistenței este +/-20% Gama de temperaturi de operare de la -20°C la +55°C
APEM - 4R182S1E55126 - Joystick, 1, 5 kohm, 12 V este un joystick de potențiometru din seria 4000, de calitate industrială și robust, potrivit atât pentru aplicații interne, cât și externe. Mecanismul său complet din metal asigură cea mai bună performanță și durată de viață pe o gamă largă de temperaturi și sarcini. Joystick-ul folosește potențiometre din plastic de înaltă calitate, cu o durată de viață de multe milioane de cicluri. Are un corp închis, o axă, 5K (55°) potențiometre, arc standard, mâner conic, bezel circular și copertă standard. Există două opțiuni standard de montare, consum redus de curent, diferite opțiuni de potențiometru, mecanism complet din metal, IP65 deasupra panoului, imun la RFI, comutatoare micro opționale pentru detectarea centrului, liniaritate de +/-2%. Corpul este din plastic ABS umplut cu sticlă sau din oțel, iar materialul de copertă este neopren sau santopren. Joystick-ul are un rating de putere de 1W la 70°C și se deratează la 0W la 125°C. Toleranța rezistenței este de +/-20%, iar temperatura de operare variază de la -20°C la +55°C. Tensiunea maximă de alimentare este de 12V. Acest joystick este ideal pentru aplicații industriale în care durabilitatea și performanța sunt prioritare.
Detalii produs
CL81134

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tensiune de alimentare Max
12 V
Rezistența pistei
5 kohmi
Stil mâner
Conic
Nr. Topoare
1

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

2 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare