Categorii

Vezi si alte recomandari

APEM - 3D2ZBE08520 - Joystick, 10 A, 250 V

APEM - 3D2ZBE08520 - Joystick, 10 A, 250 V
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
704,23 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL90035
Adaugă la favorite0
Descriere
Joystick-ul de comutare 3D2-ZBE-08-520 este un joystick cu 2 poli pentru medii aspre, cu mâner rotund și modificațiile limitatorului + & -. Seria 1000 HE este întoarsă automat în centrul său și este furnizată cu un port deschis pătrat. Ca opțiune standard, seria 1000 HE poate fi echipată în fabrică cu un limitator de metal pe un singur ax (-), în cruce (+) sau diagonal (X). Toate joystick-urile sunt furnizate standard fără un cablaj, permițând utilizatorului flexibilitate în conectare. Alternativ, joystick-ul poate fi configurat în fabrică cu un cablaj, la cererea clientului. Montare pe bus din oțel de 22 mm V4 Contacte etanșate la ulei/acizi/baze, înveliș rezistent Scut de protecție exterior Înșurubare cu piuliță hexagonală pentru strângerea cu chei Aplicații industriale
APEM - 3D2ZBE08520 - Joystick, 10A, 250V este un joystick cu 2 poli, ideal pentru medii dure, cu maner rotund și cu limitator + și -. Seria 1000 HE are un mecanism de revenire automată în centrul poziției și este echipată cu o poartă pătrată deschisă. Ca opțiune standard, seria 1000 HE poate fi echipată din fabrică cu un limitator de metal pe un singur ax (-), încrucișat (+) sau diagonal (X). Toate joystick-urile sunt livrate fără un cablu de conexiune, oferind utilizatorului flexibilitate în conectare. În mod alternativ, joystick-ul poate fi configurat din fabrică cu cablu de conexiune, la cererea clientului. Cu diametrul de 22mm pentru montare pe mufă V4, joystick-ul APEM este rezistent la ulei, acizi și alcali. Poartă hexagonală externă pentru strângerea cu cheie. Se poate utiliza în diverse aplicații industriale. Caracteristicile includ o deplasare a manetei de 24°, stil de maner rotund, comutator cu terminal de conectare rapidă, tensiune de contact maximă AC de 250V și curent de contact maxim AC de 10A. APEM - 3D2ZBE08520 - Joystick-ul este un produs de înaltă calitate, durabil și potrivit pentru medii dificile, fiind ideal pentru aplicațiile industriale care necesită un control precis și fiabil.
Detalii produs
CL90035

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Comutator terminale
Conectare rapidă
Tensiune de contact AC Max
250 V
Curent de contact AC Max
10 A
Stil mâner
Rundă
Lever Travel
24°

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

1 produs din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare