Categorii

Aparat Măsură Clampmetru Tenma 2A / 20A / 200A AC

Un clempmetru de curent este un dispozitiv electric cu clești care se deschide pentru a permite măsurarea unui conductor electric. Aceasta permite măsurarea curentului într-un conductor fără a fi necesar să se facă contact fizic cu acesta sau să se deconecteze.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
215,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL617
Adaugă la favorite0
Descriere

Un clempmetru de curent este un dispozitiv electric cu clești care se deschide pentru a permite măsurarea unui conductor electric. Aceasta permite măsurarea curentului într-un conductor fără a fi necesar să se facă contact fizic cu acesta sau să se deconecteze. Clemele de curent sunt de obicei utilizate pentru citirea magnitudinii curentului alternativ (AC) și, cu instrumente suplimentare, faza și forma de undă pot fi de asemenea măsurate. Unele aparate pot măsura curenți de 1000 A și mai mult. Efectul Hall și clamele de tip vane pot de asemenea să măsoare curentul direct (DC).

 

Caracteristici tehnice:

  • AC Curent 2A / 20A / 200A
  • Temperatura de depozitare -10°C~50°C
  • Dimensiune Ecran: 39.3mm x 26.5mm
  • Dimensiune: 155mm x 60mm x 33.5mm
  • Greutate: 160gr
Detalii produs
CL617

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare