Categorii

Vezi si alte recomandari

ANALOG DEVICES - MAX4417EUA+ - Operational Amplifier, Rail to Rail Output, 2 Channels, 150 MHz, 470 V/µs, 2.7V to 5.5V,

ANALOG DEVICES - MAX4417EUA+ - Operational Amplifier, Rail to Rail Output, 2 Channels, 150 MHz, 470 V/µs, 2.7V to 5.5V, µMAX
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
48,84 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70253
Adaugă la favorite0
Descriere
MAX4417EUA+ este un amplificator operațional (op-amp) cu o singură sursă de alimentare de 3V/5V și o putere redusă, cu ieșiri de la raiele la raiele la 400MHz, într-un ambalaj µMAX cu 8 pini. Acest op-amp unic este compensat pentru câștiguri în circuit închis de +5V/V sau mai mare și prezintă un interval de tensiune de intrare comună care se extinde de la 100mV sub nivelul solului la la 1.5V de la sursa de alimentare pozitivă cu o viteză de deplasare de 470V/µs. O retroacțiune internă în jurul etapei de ieșire asigură o impedanță de ieșire în circuit deschis scăzută, reducând sensibilitatea câștigului la variațiile de sarcină. Această retroacțiune produce, de asemenea, o polarizare curentă în funcție de cerință pentru tranzistoarele de ieșire. Combinația de viteză mare, consum ultra-reducere de energie, distorsiune scăzută, distorsiune armonică excelentă și performanță diferențială de câștig/fază face ca op-amp să fie ideal pentru sisteme portabile de viteză redusă/tensiune redusă de înaltă viteză. Intervalul de tensiune de alimentare este de la 2.7V la 5.5V. Intervalul de temperatură de operare este de la -40°C la 85°C. Consumul foarte redus de energie de 1.6mA. Viteză mare, lățimea de bandă -3dB este de 150MHz. Diferența scăzută de câștig/fază este de 0.03%/0.15°. Distorsiunea armonică totală este de 0.003%. Cost redus, crosstalk de -72dB la f = 10MHz, VCC = +5V. Raportul de respingere a modului comun este de 94dB la TA = +25°C. Aplicații: Procesare de semnal, Dispozitive portabile, Audio. Cererea de pe piață pentru acest produs a dus la o prelungire a timpilor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este scutit de reduceri.
MAX4417EUA+ este un amplificator operațional cu o singură sursă de alimentare de +3V/+5V, cu o frecvență de 400MHz și ieșiri rail-to-rail, încapsulat într-un pachet µMAX cu 8 pini. Acest amplificator operațional este compensat pentru câștiguri în buclă închisă de +5V/V sau mai mari și prezintă o gamă de tensiune de intrare comună care se extinde de la 100mV sub tensiunea de masă până la 1,5V deasupra tensiunii de alimentare pozitive, cu o rată de creștere a semnalului de 470V/µs. Retroacțiunea internă în jurul etapei de ieșire asigură o impedanță de ieșire în buclă deschisă redusă, reducând sensibilitatea câștigului la variațiile de sarcină. Această retroacțiune produce, de asemenea, o polarizare a curentului solicitată pentru tranzistoarele de ieșire. Combinația dintre viteză mare, consum ultra-redus de energie, distorsiuni reduse, performanțe excelente ale distorsiunilor armonice și diferențiale de câștig/fază face acest amplificator ideal pentru sisteme portabile de viteză redusă/tensiune redusă. Intervalul de tensiune de alimentare este cuprins între 2,7V și 5,5V, cu o gamă de temperatură de funcționare de la -40°C până la 85°C. Consumul ultra-redus este de 1,6mA. Caracteristicile includ lățimea de bandă înaltă de 150MHz, distorsiuni armonice totale de 0,003%, crosstalk la un cost redus de -72dB la f = 10MHz, VCC = +5V, și un raport de respingere a modului comun de 94dB la TA = +25°C. Aplicațiile de utilizare sunt în procesarea semnalelor, dispozitive portabile, audio._NOTĂ: Cererea de pe piață pentru acest produs a cauzat o extindere a termenelor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este scutit de reduceri.
Detalii produs
CL70253

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
8 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Nr. canale
2 canale
Montare IC
Montaj de suprafață
Gama de tensiune de alimentare
2,7 V până la 5,5 V
Slew Rate Typ
470 V/µs
Tensiune de compensare de intrare
500 µV
Curent de polarizare de intrare
1,3 pA
Din cale ferată
Rail - Rail Output (RRO)
Tip amplificator
Scop general
Câștigați lățime de bandă
150 MHz

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare