Categorii

Vezi si alte recomandari

ANALOG DEVICES - EVAL-ADXL362-ARDZ - Arduino Shield Board, ADXL362, Ultra-Low Power Accelerometer

ANALOG DEVICES - EVAL-ADXL362-ARDZ - Arduino Shield Board, ADXL362, Ultra-Low Power Accelerometer
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
463,09 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68122
Adaugă la favorite0
Descriere
EVAL-ADXL362-ARDZ este un accelerometru cu consum redus de energie, cu un ecran pe placa Arduino. Această placă ilustrează funcționalitatea ADXL362 - un accelerometru MEMS cu 3 axe și consum redus de energie. Placa EVAL-ADXL362-ARDZ este proiectată în format Arduino Uno R3, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea cu plăcile Arduino Due (de exemplu, placile bazate pe EVAL-ADICUP360) și plăcile de bază Arduino Uno R3. ADXL362 poate măsura atât accelerarea dinamică (rezultată din mișcare sau șoc), cât și accelerarea statică (gravitație). Caracteristici suplimentare utile includ un senzor de temperatură pe cip de 12 biți precis la ±0,5°, funcționalitatea de trezire declanșată de mișcare și mai multe moduri de detectare a activității, ceea ce îl face ideal pentru instrumente portabile cu consum redus de energie. Placa EVAL-ADXL362-ARDZ are un condensator mare (C18) pe placa care menține încărcarea ecranului LCD. Atunci când reporniți sistemul, trebuie să așteptați aproximativ 5 secunde pentru a permite suficient timp pentru descărcarea completă a condensatoarelor de pe placa EVAL-ADXL362-ARDZ. Moduri ultra-reduse de consum de energie în somn și de trezire, game de accelerație programabile, ecran LCD montat pe placă, factor de formă compatibil cu Arduino.
ANALOG DEVICES - EVAL-ADXL362-ARDZ - Arduino Shield Board, ADXL362, Ultra-Low Power Accelerometer EVAL-ADXL362-ARDZ este un accelerometru cu consum foarte mic de energie, cu placa de scut Arduino. Aceasta placa ilustreaza functionalitatea ADXL362 - un accelerometru MEMS 3-axa cu consum redus de energie. Placa EVAL-ADXL362-ARDZ este proiectata in format Arduino Uno R3, ceea ce o face potrivita pentru a fi utilizata atat cu Arduino Due (de exemplu, cu placa bazata pe EVAL-ADICUP360) cat si cu placi de baza Arduino Uno R3. ADXL362 poate masura acceleratia dinamica (rezultata din miscare sau soc) precum si acceleratia statica (gravitatea). Caracteristici suplimentare utile includ un senzor de temperatura pe cip de 12 biti, precis la ±0.5°, functionalitatea de trezire declansata de miscare si mai multe moduri de detectie a activitatii care il fac ideal pentru instrumente portabile cu consum redus de energie. Placa EVAL-ADXL362-ARDZ are un condensator mare (C18) pe placa care mentine incarcatura pentru ecranul LCD. Cand se redeschide sistemul, trebuie sa asteptati aproximativ 5 secunde pentru a permite timp suficient pentru descarcarea completa a condensatoarelor de pe placa EVAL-ADXL362-ARDZ. Moduri de somn si trezire cu consum foarte mic de energie, Game de acceleratie programabile, Afisaj LCD montat pe placa, Format compatibil cu Arduino. In concluzie, ANALOG DEVICES - EVAL-ADXL362-ARDZ - Arduino Shield Board este un produs de inalta calitate, cu o serie de caracteristici utile care il fac ideal pentru diverse aplicatii care necesita masurarea acceleratiei intr-un mod eficient din punct de vedere energetic.
Detalii produs
CL68122

Fișă produs

Tip accesoriu
Placă de scut ADXL362 Arduino
Gamă de produse
Cuplaj Keystone TUK SGACK902S
Pentru utilizare cu
Accelerometru de putere ultra-scăzută ADXL362 Analog Devices

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare