Categorii

Vezi si alte recomandari

ANALOG DEVICES - DS1314S+ - Memory Controller, Nonvolatile SRAM, 10% Voltage Tolerance, 2.7V to 3.6V Supply, WSOIC-16

ANALOG DEVICES - DS1314S+ - Memory Controller, Nonvolatile SRAM, 10% Voltage Tolerance, 2.7V to 3.6V Supply, WSOIC-16
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
130,30 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96372
Adaugă la favorite0
Descriere
DS1314S+ este un controller non-volatil de 3V cu monitor de baterie litiu, într-un pachet de 16 pini WSOIC. Controllerul non-volatil cu monitor de baterie este un circuit CMOS care rezolvă problema de aplicație a transformării RAM-ului CMOS în memorie non-volatilă. Alimentarea de intrare este monitorizată pentru o condiție în afara toleranței. Atunci când este detectată o astfel de condiție, chip enable este inhibat pentru a realiza protecția la scriere și bateria este comutată pentru a alimenta RAM-ul cu o alimentare neîntreruptă. Circuitele speciale folosesc un proces CMOS cu scurgeri reduse, care oferă detectare de tensiune precisă la consum de baterie extrem de scăzut. Intervalul de tensiune de alimentare este de la 2,7V la 3,6V. Intervalul de temperatură de funcționare de la -40°C la 85°C. Protejează în mod incondiționat SRAM-ul când VCC este în afara toleranței. Comută automat la alimentarea de backup a bateriei atunci când apare o defecțiune a alimentării VCC. Monitorizează tensiunea unei celule de litiu și oferă avertisment avansat despre iminența eșuării bateriei. Semnalează condiția de baterie descărcată printr-un semnal de avertizare a bateriei active pe scădere. Detectarea automată a eșuării de alimentare VCC pentru surse de alimentare de 3V sau 3,3V. Aplicații: proiectare și dezvoltare încorporate.
Produsul DS1314S+ de la ANALOG DEVICES este un controler de memorie non-volatil cu monitor de baterie litiu, ambalat într-un pachet WSOIC cu 16 pini. Acest controler non-volatil cu monitor de baterie este un circuit CMOS care rezolvă problema de aplicație a transformării memoriei CMOS în memorie non-volatilă. Intrarea de alimentare este monitorizată pentru o condiție în afara toleranței. Atunci când se detectează o astfel de condiție, activarea cipului este inhibată pentru a realiza protecția la scriere și bateria este comutată pentru a alimenta RAM-ul cu putere neîntreruptă. Circuitul special folosește un proces CMOS cu scurgeri reduse care oferă detectarea precisă a tensiunii la un consum extrem de redus de baterie. Gama de tensiune de alimentare este cuprinsă între 2,7V și 3,6V, cu temperaturi de operare de la -40°C la 85°C. Protejează necondiționat SRAM-ul în cazul unei tensiuni VCC în afara toleranței și comută automat la sursa de alimentare de rezervă a bateriei în caz de pierdere a alimentării VCC. Monitorizează tensiunea unei celule de litiu și oferă avertizare avansată despre o posibilă defecțiune a bateriei. Semnalează condiția de baterie descărcată printr-un semnal de avertizare de joasă tensiune a bateriei. Detectează automat defecțiunea alimentării VCC pentru sursele de alimentare de 3V sau 3.3V. Acest controler este potrivit pentru aplicații de design și dezvoltare încorporate. Caracteristicile sale includ o tensiune de alimentare maximă de 3,6V, o temperatură de operare maximă de 85°C, o tensiune de alimentare minimă de 2,7V, o temperatură de operare minimă de -40°C, controler de memorie NVRAM cu monitor de baterie, 16 pini și montaj de suprafață WSOIC.
Detalii produs
CL96372

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
16 ace
Tensiune de alimentare Max
3.6 V
Temperatura de operare Min
-40 °C
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
WSOIC
Tensiune de alimentare min
2.7 V
Tip de controler de memorie
Controler NVRAM cu monitor baterie

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

4 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare