Categorii

Vezi si alte recomandari

ANALOG DEVICES - ADIN1100BCPZ - Ethernet Controller, Ethernet PHY, IEEE 802.3cg-2019, 1 V, 3.46 V, LFCSP-EP, 40 Pins

ANALOG DEVICES - ADIN1100BCPZ - Ethernet Controller, Ethernet PHY, IEEE 802.3cg-2019, 1 V, 3.46 V, LFCSP-EP, 40 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
82,01 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL101616
Adaugă la favorite0
Descriere
ADIN1100 este un tranzceiver de putere redusă, cu un singur port, 10BASE-T1L, proiectat pentru aplicații industriale de Ethernet și este conform cu standardul Ethernet IEEE® 802.3cg-2019™ pentru Ethernetul cu un singur cablu pe distanțe lungi de 10Mbps (SPE). Acesta integrează un nucleu PHY Ethernet cu toată circuiteria analogică asociată, tamponarea ceasurilor de intrare și ieșire, registrul de control al interfeței de management și registrele de subsistem, precum și interfața MAC și logica de control pentru a gestiona resetarea, controlul ceasului și configurarea pinilor. Acesta are un circuit integrat de monitorizare a tensiunii de alimentare și circuite de resetare la pornire (POR) pentru a îmbunătăți robustețea la nivel de sistem. Aplicațiile tipice sunt controlul proceselor, automatizarea fabricilor, automatizarea clădirilor, instrumente de teren și comutatoare. Suportă nivele de transmitere de 1,0V p-p și 2,4V p-p, suportă aplicații de siguranță intrinsecă pentru interfețele MAC MII, RMII și RGMII, interfața de management MDIO, configurația necentralizată prin legarea pinilor, cristal de 25MHz sau intrare de ceas extern (50MHz pentru RMII) Monitorizare integrată a surselor de alimentare și POR, consum de energie redus de 39mW (dual supply, 1Vp-p) Curentul de ieșire este de 8mA (VDDIO=3.3V, AVDD-H=AVDD-L=VDDIO=3.3V, −40°C până la +105°C) Frecvența cristalului este de 25MHz (cerințe pentru ceasul extern aplicate la pinul XTAL-I/CLK-IN) Tensiunea de alimentare (AVDD-H) variază de la 3.13 la 3.46V (nivel de transmitere de 2,4V p-p sau 1,0V p-p) Pachet cu 40 de pini LFCSP Interval de temperatură de -40°C până la +85°C
ADIN1100BCPZ de la ANALOG DEVICES este un controler Ethernet și PHY Ethernet, conform cu standardul IEEE 802.3cg-2019, cu consum redus de energie, proiectat pentru aplicații industriale Ethernet. Acesta integrează un nucleu Ethernet PHY cu toată circuiteria analogică asociată, bufferizarea ceasului de intrare și de ieșire, registrul de control al interfeței de management și registrele subsistemului, precum și interfața MAC și logica de control pentru a gestiona resetarea, controlul ceasului și configurația pinului. Acesta are un circuit integrat de monitorizare a tensiunii de alimentare și un circuit de resetare la pornire (POR) pentru a îmbunătăți robustețea la nivel de sistem. Aplicațiile tipice sunt controlul proceselor, automatizarea fabricilor, automatizarea clădirilor, instrumente de teren și comutatoare. Susține nivelurile de transmitere de 1,0V p-p și 2,4V p-p, susține aplicațiile de siguranță intrinsecă interfețele MAC MII, RMII și RGMII, interfața de management MDIO Configurație ne gestionată folosind conexiuni prin pini, cristal de 25 MHz sau intrare de ceas extern (50 MHz pentru RMII) Monitorizare integrată a sursei de alimentare și POR, consum redus de energie de 39mW (alimentare dublă, 1Vp-p) Curentul de ieșire este de 8mA (VDDIO=3,3V, AVDD-H=AVDD-L=VDDIO=3,3V, −40°C până la +105°C) Frecvența cristalului este de 25MHz (cerințe pentru ceasul extern aplicate pe pinul XTAL-I/CLK-IN) Tensiunea de alimentare (AVDD-H) variază între 3,13 și 3,46V (nivel de transmisie de 2,4V p-p sau 1,0V p-p) Pachet LFCSP cu 40 de pini Interval de temperatură de la -40°C la +85°C. Este un produs fiabil, cu o gamă largă de caracteristici și o performanță excelentă pentru aplicațiile industriale Ethernet.
Detalii produs
CL101616

Fișă produs

Gamă de produse
Bit de driver Multicomp Pro
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
40 de ace
Tensiune de alimentare Max
3.46 V
Temperatura de operare Min
-40 °C
Tensiune de alimentare min
1 V

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare