Categorii

Analizor semiconductor avansat Atlas DCA75 Pro

LCR45 se bazează pe succesul analizorului de componente pasive LCR40. Cu un nou micro, incluzând ADC-uri de 12 biți și noul software scris de la bază, LCR45 este mai mult decât o evoluție.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
1.367,32 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL994
Adaugă la favorite0
Descriere

LCR45 se bazează pe succesul analizorului de componente pasive LCR40. Cu un nou micro, incluzând ADC-uri de 12 biți și noul software scris de la bază, LCR45 este mai mult decât o evoluție. Acest nou instrument încorporează matematică avansată, bazată pe analiza complexă a impedanței. Acest lucru permite o măsurare a componentelor îmbunătățită, precum și o afișare cuprinzătoare și detaliată a impedanței. Modelul LCR45 poate determina automat tipul de componentă testat, alternativ, puteți selecta manual tipul de componentă. Acest lucru este util în special pentru componentele care pot avea caracteristici mai neobișnuite. Frecvența de testare poate fi lăsată în modul automat, obținând cea mai bună rezoluție posibilă de măsurare. Pentru unele componente, vă recomandăm să specificați singură frecvența de testare.

Procesorul DCA Pro poate identifica automat o gamă imensă de semiconductori, identificând automat pinui și măsurând parametrii detaliați. Conectați DCA Pro la PC și deschideți o întreagă lume de date. Puteți efectua o gamă largă de funcții de urmărire a curbelor. Exportați curbele în Excel (pentru analiză sau grafică), exportați în Word pentru a documenta sau atașa datele capturate unui e-mail.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Identificarea automată a componentelor.
  • Măsurarea tranzistorilor.
  • Măsurarea MOSFET 
  • Măsurătorile caracteristicilor joncțiunii PN.
  • Măsurarea curentului de scurgere.
  • Porniți automat și opriți alimentarea.
  • Design ultra-subțire și compact.
Detalii produs
CL994

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare