Categorii

Vezi si alte recomandari

AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5004 - Fiber Optic Adapter, Half Length, SMA, SMA, Jack, Jack, Straight Adapter

AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5004 - Fiber Optic Adapter, Half Length, SMA, SMA, Jack, Jack, Straight Adapter
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
152,72 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL90306
Adaugă la favorite0
Descriere
905-120-5004 este un adaptor SMA cu fibră optică de lungime jumătate, cu conexiune feminină la feminină, piuliță și șaibă. Poate fi folosit cu seria 905. Fiabil, robust și testat de-a lungul timpului ca una dintre primele interfețe standard din industrie pentru fibră optică. Ferrulele din oțel inoxidabil sunt disponibile cu găuri personalizate, perforate cu precizie, pentru aplicații specializate. Disponibil cu piuliță de cuplare hexagonală. Tip de lungime jumătate cu piuliță filetată din metal pentru retenție maximă. Aplicații: fibră optică. Conținut: 1x adaptor SMA de lungime jumătate, 1x piuliță, 1x șaibă.
Unul dintre produsele de top din gama Amphenol Fiber Optics este adaptorul de fibră optică 905-120-5004. Acesta este un adaptor SMA drept, cu lungime jumătate, cu conexiune de tip feminin-feminin, prevăzut cu piuliță și rondelă. Poate fi utilizat cu serialele 905. Este un produs fiabil, robust și testat în timp, fiind unul dintre primele interfețe internaționale standard din industria fibră optică. Ferrulele din oțel inoxidabil sunt disponibile cu găuri de fibră personalizate, pentru aplicații specializate. De asemenea, adaptorul este disponibil cu piuliță hexagonală pentru cuplare. Este de tip jumătate, cu piuliță filetată din metal pentru retenție maximă. Poate fi utilizat în diverse aplicații de fibră optică. Conținutul pachetului include un adaptor SMA de lungime jumătate, o piuliță și o rondelă. Acest adaptor face parte din gama de produse Amphenol Fiber Optics și este ideal pentru a converti un conector de fibră optică SMA într-un conector de tip Jack. În concluzie, adaptorul de fibră optică 905-120-5004 de la Amphenol Fiber Optics este un produs de înaltă calitate, fiabil și versatil, perfect pentru a satisface cerințele de conectare în aplicațiile de fibră optică. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc performanță și durabilitate în domeniul comunicațiilor optice.
Detalii produs
CL90306

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Convertiți la gen
Jack
Stil corp adaptor
Adaptor drept
Convertiți din gen
Jack
Convertiți în conector de fibră optică
SMA
Convertiți din conectorul de fibră optică
SMA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare