Categorii

Vezi si alte recomandari

AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5003 - Fiber Optic Adapter, SMA, SMA, Jack, Jack, Straight Adapter

AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5003 - Fiber Optic Adapter, SMA, SMA, Jack, Jack, Straight Adapter
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
166,17 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79407
Adaugă la favorite0
Descriere
905-120-5003 este un adaptor SMA optic cu fibră dreaptă, cu conexiune de la feminin la feminin, 2 piulițe și 2 șaibe. Poate fi folosit cu seria 905/906. Fiabil, robust și testat în timp ca una dintre primele interfețe optice standard din industrie. Ferrulele din oțel inoxidabil sunt disponibile cu orificii de fibră perforate cu precizie pentru aplicații specializate. Disponibil cu piuliță de cuplare hexagonală la cerere. Tip în linie cu piuliță de cuplare filetată, metalică pentru retenție maximă. Aplicații: Optică fibră.
AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5003 este un adaptor de fibră optică SMA drept, cu conexiune de tip feminin-feminin, 2 piulițe și 2 șaibe. Acesta poate fi utilizat cu serii 905/906. Fiabil, robust și testat în timp ca una dintre primele standarde din industrie pentru interfețe de fibră optică. Ferrulele din oțel inoxidabil sunt disponibile cu orificii de fibră personalizate, perforate cu precizie, pentru aplicații specializate. Disponibil cu piuliță hexagonală de cuplare la cerere. Tip în linie, cu piuliță de cuplare filetată din metal pentru retenție maximă. Aplicații: fibră optică. Caracteristici: - Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45 - Convertiți la gen: Jack - Stil corp adaptor: Adaptor drept - Convertiți în conector de fibră optică: SMA - Convertiți din gen: Jack - Convertiți din conectorul de fibră optică: SMA AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5003 este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a satisface cerințele complexe ale aplicațiilor de fibră optică. Cu o construcție solidă și o conexiune precisă, acest adaptor poate asigura o performanță excelentă și fiabilitate pe termen lung. Este o soluție ideală pentru industria de comunicații și alte domenii care necesită transfer de date rapid și sigur prin fibră optică. Amprenta sa mică și designul compact îl fac ușor de instalat și de utilizat în diverse configurații. AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5003 este alegerea perfectă pentru cei care caută un adaptor de fibră optică de încredere și performant.
Detalii produs
CL79407

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Convertiți la gen
Jack
Stil corp adaptor
Adaptor drept
Convertiți din gen
Jack
Convertiți în conector de fibră optică
SMA
Convertiți din conectorul de fibră optică
SMA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare