Categorii

Vezi si alte recomandari

AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5000 - Fiber Optic Adapter, SMA, SMA, Jack, Jack, Straight Adapter

AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5000 - Fiber Optic Adapter, SMA, SMA, Jack, Jack, Straight Adapter
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
182,85 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81020
Adaugă la favorite0
Descriere
905-120-5000 este un adaptor SMA Jack la Jack cu corp metalic, tip bulkhead feed-through și montaj D-hole. Amphenol Fibre Optics a fost un pionier în dezvoltarea primului sistem standard de interconectare optică prin introducerea conectorului SMA. Seriile 905 și 906 au fost primele sisteme de interconectare optică care au obținut acceptarea largă în industrie. Familia de conectori SMA utilizează un sistem de piuliță filetată pentru cuplare și decuplare. Disponibil cu feroane din zirconiu sau oțel inoxidabil, cu dimensiuni personalizate ale orificiilor, SMA este o alegere excelentă pentru un sistem solid, ieftin și fiabil. Piuliță de cuplare filetată din metal pentru retenție maximă. Aplicații Optică de fibră.
AMPHENOL FIBER OPTICS - 905-120-5000 - Fiber Optic Adapter, SMA, SMA, Jack, Jack, Straight Adapter Amphenol Fiber Optics a fost un pionier în dezvoltarea primului sistem standard de interconectare optică cu fibră, introducând conectorul SMA. Seriile 905 și 906 au fost primele sisteme de interconectare optică cu fibră să obțină acceptare la nivelul întregii industrii. Famila de conectori SMA utilizează un sistem de cuplare cu piuliță filetată pentru împerechere și deșurubare. Adaptorul 905-120-5000 este un adaptor SMA Jack la Jack cu corp metalic, tip de alimentare bulkhead și montare tip gaură D. Disponibil cu ferrule din zirconiu sau oțel inoxidabil cu dimensiuni personalizate ale găurilor, SMA este o alegere excelentă pentru un sistem robust, ieftin și fiabil. Cu o piuliță de cuplare filetată din metal pentru retenție maximă, acest adaptor este potrivit pentru aplicații în domeniul opticii cu fibră. Gama de produse include adaptorul Multicomp Pro RJ45, iar stilul corpului adaptorului este unul drept. În concluzie, adaptoru SMP Jack to Jack 905-120-5000 de la Amphenol Fiber Optics este un produs de înaltă calitate, care oferă o soluție robustă, fiabilă și accesibilă pentru interconectarea optică cu fibră în diverse aplicații.
Detalii produs
CL81020

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Convertiți la gen
Jack
Stil corp adaptor
Adaptor drept
Convertiți din gen
Jack
Convertiți în conector de fibră optică
SMA
Convertiți din conectorul de fibră optică
SMA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare