Categorii

Vezi si alte recomandari

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10150775-113Y0LF - Card Edge Connector, Dual Side, 1.57 mm, 164 Contacts, Surface Mo

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10150775-113Y0LF - Card Edge Connector, Dual Side, 1.57 mm, 164 Contacts, Surface Mount, Straight, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
106,88 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL104885
Adaugă la favorite0
Descriere
Conectorul de margine a cardului AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS 10150775-113Y0LF oferă o soluție robustă pentru conectarea dispozitivelor electronice. Cu orientare dreaptă și 164 de contacte, acest conector asigură o conexiune sigură și stabilă. Placarea de contact cu aur de 0,76 µm garantează o transmitere eficientă a semnalului, iar terminarea cu lipire asigură o montare simplă și sigură. Datorită designului său dual side, acest conector poate fi utilizat pe ambele părți ale cardului, permitând o versatilitate și flexibilitate sporită. Cu montajul de suprafață și materialul corpului conectorului din corp termoplastic umplut cu sticlă, acest conector este durabil și fiabil în diverse aplicații. Cu o grosime a cardului de 1,57 mm, acest conector este potrivit pentru dispozitive electronice de înaltă performanță. Amprenta compactă și performanța excelentă fac din acest conector o alegere ideală pentru proiectele care necesită o conectivitate de încredere.
Detalii produs
CL104885

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Lipire
Montarea conectorului
Montaj de suprafață
Materialul corpului conectorului
Corp termoplastic, umplut cu sticla
Număr de contacte
164 Contacte
Orientarea corpului conectorului
Drept
Placarea de contact - Partea de împerechere
Contacte placate cu aur de 0,76 µm
Tip conector pentru marginea cardului
Dual Side
Grosimea cardului
1.57 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare