Categorii

Vezi si alte recomandari

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10147430-113T0LF - Card Edge Connector, PCIe, Dual Side, 1.57 mm, 164 Contacts, Surf

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10147430-113T0LF - Card Edge Connector, PCIe, Dual Side, 1.57 mm, 164 Contacts, Surface Mount, Straight, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
79,34 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL98677
Adaugă la favorite0
Descriere
Conectorul de margine a cardului AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10147430-113T0LF este proiectat pentru conectarea dispozitivelor PCIe și vine echipat cu 164 de contacte placate cu aur de 0,76 µm pentru o conexiune de înaltă calitate. Acest conector are orientarea dreaptă a corpului și este potrivit pentru plăci cu o grosime de 1.57 mm. Cu un design de montaj de suprafață și terminare prin lipire, acest conector este ușor de instalat și oferă o conexiune stabilă pentru dispozitivele PCIe. Materialul corpului conectorului este un polimer cu cristale lichide durabil, iar materialul de contact este un aliaj de cupru, asigurând un transfer eficient al datelor. Gama de produse include și adaptorul Multicomp Pro RJ45 pentru o conexiune versatilă. Acest conector dual side este o alegere excelentă pentru aplicațiile care necesită o conexiune rapidă și fiabilă între dispozitivele PCIe.
Detalii produs
CL98677

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Lipire
Montarea conectorului
Montaj de suprafață
Materialul corpului conectorului
Corp LCP (polimer cu cristale lichide).
Număr de contacte
164 Contacte
Material de contact
Aliaj de cupru
Orientarea corpului conectorului
Drept
Placarea de contact - Partea de împerechere
Contacte placate cu aur de 0,76 µm
Tip conector pentru marginea cardului
Dual Side
Grosimea cardului
1.57 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare