Categorii

Vezi si alte recomandari

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146070-113Y0LF - Card Edge Connector, PCIe, Dual Side, 1.57 mm, 164 Contacts, Surf

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146070-113Y0LF - Card Edge Connector, PCIe, Dual Side, 1.57 mm, 164 Contacts, Surface Mount, Straight, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
93,83 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL98704
Adaugă la favorite0
Descriere
10146070-113Y0LF este un conector de margine de placă SMT vertical PCIe Gen 5 x16. Acest conector de margine vertical cu pas de 1,00 mm permite toate generațiile de semnalizare PCI Express® în PC-urile desktop, stațiile de lucru și servere. Designul conectorului suportă 2.5GT/s (Gen 1), 5.0GT/s (Gen2), 8.0GT/s (Gen 3) și actualizarea recentă la 16GT/s (Gen4), chiar mai departe la 32GT/s (Gen 5) pe perechea de semnale diferențiale. Piețele / aplicațiile țintă sunt PC-urile desktop, serverele, stațiile de lucru, PC-urile desktop, PC-urile notebook. Capabil să îndeplinească diferite cerințe de sudură ale clienților Oferă performanțe excelente și opțiuni suplimentare pentru aplicații de lățime de bandă extremă Împerechere inversă și compatibilitate cu amprenta Capabil să susțină până la 32GT/s fără a modifica designul Clienții pot face upgrade direct la sistemele de nouă generație fără costuri suplimentare în reproiectarea sistemului Îndeplinește cerințele de mediu, sănătate și siguranță, numărul de fișier UL E66906 Material redus de halogen îndeplinește cerințele de nouă generație Culoare neagră, nylon de înaltă temperatură, umplut cu sticlă, carcasa UL94V-0 Interval de temperatură de funcționare de la -55°C până la +105°C, rating de tensiune de 29.9VDC Zonă de contact placată cu aur de 0,76 µm (30µin.) peste 1,27 µm (50µin.) nichel.
AMPENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146070-113Y0LF - Card Edge Connector, PCIe, Dual Side, 1.57 mm, 164 Contacts, Surface Mount, Straight, Solder Conectorul pentru marginea cardului AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146070-113Y0LF este o soluție excelentă de conectivitate pentru desktop-uri, servere și stații de lucru. Cu un pas de 1,57 mm, acest conector vertical SMT PCIe Gen 5 x16 permite semnalizarea tuturor generațiilor de PCI Express®, inclusiv Gen 5, cu o viteză de transfer de până la 32 GT/s pe perechea de semnale diferențiale. Acest conector este ideal pentru aplicații cu lățime de bandă extremă și asigură o performanță excelentă într-un pachet compact. Poate fi utilizat în desktop-uri, servere, stații de lucru și chiar în laptop-uri, oferind o compatibilitate înapoi și înainte cu generațiile anterioare. Cu un corp din nylon negru de înaltă temperatură și placa de contact placată cu aur, acest conector este conceput pentru a rezista în condiții de funcționare dificile, cu o gamă de temperatură extinsă de la -55°C până la +105°C. Produsul respectă standardele de mediu, sănătate și siguranță, fiind certificat conform UL. Este compatibil cu lipirea, având 164 de contacte și un design de montaj de suprafață. Materialul din care este fabricat este un polimer cu cristale lichide, asigurând calitate și fiabilitate pe termen lung. În concluzie, conectorul AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146070-113Y0LF oferă o soluție excelentă de conectivitate pentru sistemele IT moderne, permitând utilizatorilor să se bucure de performanță ridicată fără a fi necesare costuri suplimentare de redesignare a sistemului.
Detalii produs
CL98704

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Lipire
Montarea conectorului
Montaj de suprafață
Materialul corpului conectorului
Corp LCP (polimer cu cristale lichide).
Număr de contacte
164 Contacte
Material de contact
Aliaj de cupru
Orientarea corpului conectorului
Drept
Placarea de contact - Partea de împerechere
Contacte placate cu aur de 0,76 µm
Tip conector pentru marginea cardului
Dual Side
Grosimea cardului
1.57 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare