Categorii

Vezi si alte recomandari

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146070-112Y1LF - Card Edge Connector, PCIe, Dual Side, 1.57 mm, 98 Contacts, Surfa

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146070-112Y1LF - Card Edge Connector, PCIe, Dual Side, 1.57 mm, 98 Contacts, Surface Mount, Straight, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
70,50 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL105144
Adaugă la favorite0
Descriere
Cardul de margine AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146070-112Y1LF este un conector PCIe cu orientare dreaptă, perfect pentru a asigura o conexiune rapidă și stabilă în aplicațiile de comunicații. Cu 98 de contacte placate cu aur de 0,76 µm, acest conector oferă o conductivitate excelentă și o rezistență crescută la coroziune. Cu un design dual-side și o grosime a cardului de 1,57 mm, acest conector este potrivit pentru montarea de suprafață, fiind ușor de instalat și foarte durabil. Corpul conectorului este fabricat din LCP, un material de înaltă calitate care asigură rezistența și fiabilitatea produsului. Cu acest conector AMPHENOL, puteți fi siguri că veți obține performanțe excelente și o conectivitate de încredere în orice aplicație.
Detalii produs
CL105144

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Lipire
Montarea conectorului
Montaj de suprafață
Materialul corpului conectorului
Corp LCP (polimer cu cristale lichide).
Număr de contacte
98 Contacte
Orientarea corpului conectorului
Drept
Placarea de contact - Partea de împerechere
Contacte placate cu aur de 0,76 µm
Tip conector pentru marginea cardului
Dual Side
Grosimea cardului
1.57 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare