Categorii

Vezi si alte recomandari

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146065-112Y0LF - Card Edge Connector, PCIe, Dual Side, 1.57 mm, 98 Contacts, Surfa

AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146065-112Y0LF - Card Edge Connector, PCIe, Dual Side, 1.57 mm, 98 Contacts, Surface Mount, Straight, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
79,14 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL103136
Adaugă la favorite0
Descriere
Conectorul de margine de card AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146065-112Y0LF este proiectat pentru a oferi o conectivitate sigură și fiabilă în aplicațiile PCIe. Cu orientarea dreaptă a corpului conectorului și plăcuțele de contact placate cu aur de 0,76 µm, acest conector oferă o performanță superioară și o durabilitate crescută. Având un număr impresionant de 98 de contacte și o grosime a cardului de 1,57 mm, acest conector este potrivit pentru diverse aplicații în domeniul comunicațiilor. Tipul de terminare a contactului prin lipire și montarea de suprafață facilitează instalarea rapidă și ușoară a conectorului. Corpul conectorului, fabricat din materialul durabil LCP (polimer cu cristale lichide), asigură o construcție solidă și rezistentă pentru a face față cerințelor de utilizare intensivă. AMPHENOL COMMUNICATIONS SOLUTIONS - 10146065-112Y0LF este alegerea perfectă pentru soluțiile de conectivitate de înaltă performanță.
Detalii produs
CL103136

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Lipire
Montarea conectorului
Montaj de suprafață
Materialul corpului conectorului
Corp LCP (polimer cu cristale lichide).
Număr de contacte
98 Contacte
Orientarea corpului conectorului
Drept
Placarea de contact - Partea de împerechere
Contacte placate cu aur de 0,76 µm
Tip conector pentru marginea cardului
Dual Side
Grosimea cardului
1.57 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare