Categorii

Vezi si alte recomandari

AMP - TE CONNECTIVITY - 502750-1 - Fiber Optic Adapter, ST, ST, Jack, Jack, Straight Adapter

AMP - TE CONNECTIVITY - 502750-1 - Fiber Optic Adapter, ST, ST, Jack, Jack, Straight Adapter
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
66,62 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85376
Adaugă la favorite0
Descriere
502750-1 este un conector receptacul pentru cuplare tip ST cu mod de operare single, cu un capac de protecție galben și o mufă de aliniere ceramică. Corpul este fabricat din aliaj de zinc turnat sub presiune cu finisaj nichelat și o carcasă din aliaj de zinc turnat sub presiune. Montare pe panou cu fixare flanșată, formă rotundă a flanșei. Se folosește în aplicații de fibră optică.
AMP - TE CONNECTIVITY - 502750-1 - Fiber Optic Adapter este un adaptor de cuplare ST cu un capac de protecție galben și un manson de aliniere ceramic. Corpul este fabricat din aliaj de zinc cu finisaj nichelat și carcasă din aliaj de zinc turnat sub presiune. Acest adaptor este montat pe panoul flanșat și este potrivit pentru aplicații de fibră optică. Caracteristicile acestui produs includ gama de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, convertire la gen: Jack, stilul corpului adaptor: Adaptor drept, convertește în conector de fibră optică: ST, convertește din gen: Jack, convertește din conectorul de fibră optică: ST. AMP - TE CONNECTIVITY - 502750-1 este proiectat pentru a oferi o conexiune sigură și fiabilă în aplicațiile de fibră optică. Acest adaptor este ușor de instalat și funcționează eficient pentru transmiterea semnalelor optice. Cu ajutorul acestui adaptor, puteți converti cu ușurință între diferite tipuri de conectori de fibră optică, asigurând o conectivitate fără probleme în rețelele de fibră optică. În concluzie, AMP - TE CONNECTIVITY - 502750-1 - Fiber Optic Adapter este un produs de înaltă calitate, care oferă o performanță excelentă în aplicațiile de fibră optică. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un adaptor fiabil și eficient pentru a îmbunătăți conectivitatea rețelelor lor de fibră optică.
Detalii produs
CL85376

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Convertiți la gen
Jack
Stil corp adaptor
Adaptor drept
Convertiți din gen
Jack
Convertiți în conector de fibră optică
ST
Convertiți din conectorul de fibră optică
ST

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare