Categorii

Vezi si alte recomandari

AMP - TE CONNECTIVITY - 1717831-1 - Card Edge Connector, Mini PCIe, Dual Side, 1 mm, 52 Contacts, Surface Mount, Right A

AMP - TE CONNECTIVITY - 1717831-1 - Card Edge Connector, Mini PCIe, Dual Side, 1 mm, 52 Contacts, Surface Mount, Right Angle, Solder
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
64,33 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL72011
Adaugă la favorite0
Descriere
Conector feminin pentru placa cu margine PCI Express Mini Unghi drept orientarea corpului conectorului Rând dublu și 52 de poziții.
AMP - TE CONNECTIVITY 1717831-1 - Conector de margine a cardului, Mini PCIe, Dual Side, 1 mm, 52 Contacte, Montaj de Suprafață, Unghi Drept, Lipire Conectorul de margine a cardului AMP - TE CONNECTIVITY 1717831-1 este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a satisface cerințele riguroase ale industriei electronice. Acest conector este ideal pentru aplicații care necesită conexiuni fiabile și durabile. Cu orientarea corpului conectorului în unghi drept, acest conector mini PCIe oferă o soluție convenabilă pentru proiectele care implică plăci de circuit imprimate compacte. Cu 52 de contacte și placare cu aur, acest conector asigură o conexiune stabilă și de încredere. Caracteristicile de top ale acestui conector includ materialul de înaltă calitate din care este fabricat corpul conectorului, precum și materialul de contact din aliaj de cupru. Grosimea cardului de 1 mm și tipul de terminație prin lipire contribuie la fiabilitatea și durabilitatea acestui conector. Montarea de suprafață și tipul de conector dual side fac din acest produs o alegere ideală pentru aplicațiile cu spațiu limitat sau care necesită o soluție compactă. Cu gama sa de produse, inclusiv adaptorul Multicomp Pro RJ45, acest conector este potrivit pentru diverse aplicații din domeniul electronic. În concluzie, conectorul de margine a cardului AMP - TE CONNECTIVITY 1717831-1 este o alegere excelentă pentru proiectele care necesită conexiuni fiabile, durabile și de înaltă calitate. Este proiectat pentru a satisface nevoile industriei electronice moderne și pentru a asigura funcționarea optimă a dispozitivelor electronice.
Detalii produs
CL72011

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Lipire
Montarea conectorului
Montaj de suprafață
Materialul corpului conectorului
Corp termoplastic
Număr de contacte
52 Contacte
Material de contact
Aliaj de cupru
Orientarea corpului conectorului
Unghi drept
Placarea de contact - Partea de împerechere
Contacte placate cu aur
Tip conector pentru marginea cardului
Dual Side
Grosimea cardului
1 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare