Categorii

Vezi si alte recomandari

AMP - TE CONNECTIVITY - 160655-2 - Contact, Socket, Crimp, 15 AWG, Tin Plated Contacts, Faston 110 Series Connectors

AMP - TE CONNECTIVITY - 160655-2 - Contact, Socket, Crimp, 15 AWG, Tin Plated Contacts, Faston 110 Series Connectors
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1,67 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 100.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81017
Adaugă la favorite0
Descriere
160655-2 este un contact de ștanțare fabricat din alamă cu finisaj de pre-înnegrire. Acesta acceptă fire de 20 până la 15AWG. Este potrivit pentru conectorii femeie din seria Faston 110. Aplicații industriale.
AMP - TE CONNECTIVITY - 160655-2 este un contact de crimpare fabricat din alamă cu finisaj de pre-tin-plating. Acesta acceptă fire de la 20 la 15 AWG și este potrivit pentru conectorii femeie din seria Faston 110. Este ideal pentru aplicații industriale. Caracteristicile acestui produs includ materialul de contact din alamă, o gamă largă de produse și dimensiuni de fir între 15 și 20 AWG. Tipul de terminare este creț, iar contactul este de tip priză. Contactele sunt placate cu staniu pentru a asigura o bună conductivitate. Acest contact de crimpare poate fi utilizat cu ușurință împreună cu conectorii din seria Faston 110, oferind o conexiune sigură și fiabilă. Este un produs durabil, fabricat cu materiale de înaltă calitate, fiind potrivit atât pentru aplicații industriale cât și pentru alte scopuri. În concluzie, AMP - TE CONNECTIVITY - 160655-2 este un contact de crimpare de înaltă calitate, potrivit pentru diverse aplicații industriale. Cu caracteristicile sale excelente și finisajul de pre-tin-plating, acest produs oferă o conexiune sigură și durabilă pentru conectorii din seria Faston 110. Este o alegere excelentă pentru cei care caută performanță și fiabilitate într-un produs de acest gen.
Detalii produs
CL81017

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Creț
Pentru utilizare cu
Conectori din seria Faston 110
Dimensiunea firului AWG Max
15 AWG
Dimensiunea firului AWG Min
20 AWG
Material de contact
Alamă
Placarea de contact
Contacte placate cu staniu
Contact Sex
Priză

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare