Categorii

Vezi si alte recomandari

AMP - TE CONNECTIVITY - 1-1747981-1 - HDMI Connector, R/A, 19 Contacts, Receptacle, Surface Mount, Surface Mount Right A

AMP - TE CONNECTIVITY - 1-1747981-1 - HDMI Connector, R/A, 19 Contacts, Receptacle, Surface Mount, Surface Mount Right Angle
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
64,93 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70583
Adaugă la favorite0
Descriere
AMP TE CONNECTIVITY - 1-1747981-1 este un conector HDMI de tip priză, parte a gamei de produse Adaptor Multicomp Pro RJ45. Proiectat pentru rezilierea contactului prin montare la suprafață în unghi drept, acest conector este fabricat dintr-un corp metalic rezistent. Contactele sunt placate cu aur pentru o conectivitate excelentă și durabilă. Montarea conectorului este simplă și eficientă, având un total de 19 contacte disponibile. Designul cu montaj de suprafață și unghiul drept asigură o instalare ușoară și compactă. Fiind un conector de înaltă calitate, este potrivit pentru o varietate de aplicații, precum cabluri de interconectare, echipamente audio-video sau alte dispozitive electronice. Cu AMP TE CONNECTIVITY - 1-1747981-1 vei beneficia de o soluție de conectivitate fiabilă și de înaltă performanță pentru necesitățile tale electronice.
Detalii produs
CL70583

Fișă produs

Gen
Priză
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montaj de suprafață
Materialul corpului conectorului
Corp metalic
Număr de contacte
19 Contacte
Placarea de contact
Contacte placate cu aur
Rezilierea contactului
Montare la suprafață în unghi drept

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

11 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare