Categorii

Vezi si alte recomandari

AMD XILINX - XC9536XL-7VQG64I - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocells, 36 I/O's, VQFP, 64 Pins, 7

AMD XILINX - XC9536XL-7VQG64I - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocells, 36 I/O's, VQFP, 64 Pins, 7
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
77,91 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL97953
Adaugă la favorite0
Descriere
Note de subsol Vă rugăm să rețineți că acest produs nu poate fi anulat și nu poate fi returnat (NCNR). Informații despre garanție: Produsele semiconductorilor Xilinx au o garanție de doisprezece (12) luni de la data achiziției.
AMD XILINX - XC9536XL-7VQG64I - CPLD este un produs de înaltă calitate, cu un design avansat și performanțe remarcabile. Acest dispozitiv este creat pentru a oferi utilizatorilor o soluție eficientă și fiabilă pentru proiectele lor. Cu o gamă largă de produse, acest adaptor Multicomp Pro RJ45 este perfect pentru diferite aplicații. Temperatura de operare maximă de 85 °C îl face potrivit pentru utilizare în diverse medii de lucru. Procesul tehnologic de 0,35um (CMOS) asigură o performanță optimă și o durabilitate sporită a dispozitivului. Cu 36 de macrocelule și 36 de I/O-uri, acest CPLD oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza proiecte complexe și sofisticate. Cu o temperatură de operare minimă de -40 °C, acest dispozitiv poate fi utilizat în condiții extreme fără probleme. Cu 64 de ace și o viteză de 7 grade, acest CPLD este potrivit pentru o varietate de aplicații. Tipul CPLD FLASH și carcasa/pachetul VQFP îi conferă o durabilitate și o fiabilitate sporită. Este un dispozitiv de înaltă calitate, care va satisface chiar și cele mai exigente cerințe ale utilizatorilor. Cu o garanție de 12 luni de la data achiziției, puteți avea încredere în calitatea acestui produs. În concluzie, AMD XILINX - XC9536XL-7VQG64I - CPLD este o alegere excelentă pentru cei care caută un dispozitiv de înaltă calitate, durabil și performant pentru proiectele lor. Este un produs ce nu poate fi anulat sau returnat, dar cu o garanție extinsă pentru a vă asigura că veți avea parte de o experiență de utilizare fără griji.
Detalii produs
CL97953

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
64 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
VQFP
Proces tehnologic
0,35um (CMOS)
Nr de Macrocell
36 Macrocelule
Nr.I/O utilizator
36 I/O-uri
Gradul de viteză
7
Tipul CPLD
FLASH

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare