Categorii

Vezi si alte recomandari

AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64I - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocells, 36 I/O's, VQFP, 64 Pins, 7

AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64I - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocells, 36 I/O's, VQFP, 64 Pins, 7
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
79,44 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95372
Adaugă la favorite0
Descriere
Note de subsol Vă rugăm să rețineți că acest produs nu poate fi anulat și nu se poate returna (NCNR). Informații despre garanție: Produsele semiconductoare Xilinx au o garanție de doisprezece (12) luni de la data achiziției.
AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64I - CPLD este un produs de înaltă calitate ce oferă o performanță remarcabilă în domeniul electronicelor. Cu o gamă largă de produse și numeroase caracteristici tehnice de top, acest CPLD este potrivit pentru diferite aplicații și proiecte. Un aspect important de luat în considerare este faptul că acest produs este Non-Cancellable and Non-Returnable (NCNR), ceea ce înseamnă că odată achiziționat, nu poate fi returnat sau anulat. De asemenea, Xilinx oferă o garanție de 12 luni pentru produsele lor, asigurându-se astfel că clienții primesc un produs de calitate și fiabil. Caracteristicile tehnice ale AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64I sunt impresionante. Procesul tehnologic de 0,35um (CMOS) asigură o performanță superioară, în timp ce cele 36 Macrocelule și 36 I/O-uri oferă o flexibilitate excelentă pentru diferite aplicații. Cu o temperatură de operare cuprinsă între -40 °C și 85 °C, acest CPLD poate fi utilizat într-o varietate de medii și condiții. Carcasa VQFP și cele 64 de pini fac din acest produs o opțiune ideală pentru montajul de suprafață, facilitând utilizarea și integrarea în diferite dispozitive electronice. Cu un grad de viteză de 7 și tehnologia FLASH, AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64I se remarcă prin performanța sa superioară și fiabilitatea sa. În concluzie, AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64I - CPLD este soluția perfectă pentru proiectele electronice ce necesită o performanță ridicată și o flexibilitate excelentă. Cu o gamă diversificată de caracteristici tehnice și o garanție generoasă, acest produs este alegerea ideală pentru profesioniștii din domeniul electronicelor.
Detalii produs
CL95372

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
64 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
VQFP
Proces tehnologic
0,35um (CMOS)
Nr de Macrocell
36 Macrocelule
Nr.I/O utilizator
36 I/O-uri
Gradul de viteză
7
Tipul CPLD
FLASH

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare