Categorii

Vezi si alte recomandari

AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64C - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocells, 36 I/O's, VQFP, 64 Pins, 7

AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64C - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocells, 36 I/O's, VQFP, 64 Pins, 7
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
64,43 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96891
Adaugă la favorite0
Descriere
Note de subsol Vă rugăm să rețineți că acest produs nu poate fi anulat și nu poate fi returnat (NCNR). Informații despre garanție: Produsele semiconductorilor Xilinx au o garanție de doisprezece (12) luni de la data achiziționării.
AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64C - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocelule, 36 I/O-uri, VQFP, 64 Pini, 7 este un produs inovator ce se adresează industriei electronice pentru a oferi soluții complexe de design. Este important de menționat faptul că acest produs este Non-Cancellable and Non-Returnable (NCNR), ceea ce înseamnă că nu poate fi anulat sau returnat. De asemenea, Xilinx oferă o garanție de 12 luni pentru produsele sale. Cu o gamă variată de produse, acest adaptor Multicomp Pro RJ45 dispune de o temperatură maximă de operare de 70°C și utilizează un proces tehnologic de 0.35um (CMOS). Cu un număr impresionant de 36 macrocelule, 64 de pini și 36 I/O-uri, acest CPLD oferă o versatilitate impresionantă în ceea ce privește design-ul de circuite integrate. Montajul de suprafață facilitează procesul de instalare, iar gradul de viteză 7 asigură performanțe ridicate. Tipul CPLD FLASH și carcasă/pachetul VQFP completează caracteristicile sale tehnice remarcabile, făcându-l ideal pentru aplicații complexe și cerințe specifice din industrie. În concluzie, AMD XILINX - XC9536XL-7VQ64C - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocelule, 36 I/O-uri, VQFP, 64 Pini, 7 reprezintă o soluție de încredere pentru proiectele electronice ce necesită performanțe superioare și flexibilitate în design.
Detalii produs
CL96891

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
70 °C
Nr. de ace
64 ace
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
VQFP
Proces tehnologic
0,35um (CMOS)
Nr de Macrocell
36 Macrocelule
Nr.I/O utilizator
36 I/O-uri
Gradul de viteză
7
Tipul CPLD
FLASH

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare