Categorii

Vezi si alte recomandari

AMD XILINX - XC9536XL-5VQ44C - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocells, 34 I/O's, VQFP, 44 Pins, 5

AMD XILINX - XC9536XL-5VQ44C - CPLD, NCNR, FLASH, 36 Macrocells, 34 I/O's, VQFP, 44 Pins, 5
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
69,57 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86645
Adaugă la favorite0
Descriere
Note de subsol Vă rugăm să rețineți că acest produs nu poate fi anulat și nu poate fi returnat (NCNR). Informații despre garanție: Produsele semiconductoare Xilinx au o garanție de doisprezece (12) luni de la data achiziției.
AMD XILINX - XC9536XL-5VQ44C - CPLD este un produs de înaltă calitate, perfect pentru proiecte care necesită un nivel ridicat de performanță. Cu 36 de macrocelule, 34 de I/O-uri și o carcasă VQFP cu 44 de pini, acest CPLD este potrivit pentru o gamă variată de aplicații. Un aspect important de luat în considerare este faptul că acest produs este Non-Cancellable and Non-Returnable (NCNR), ceea ce înseamnă că nu poate fi returnat sau anulat odată ce a fost achiziționat. Cu toate acestea, produsele Semiconductor Xilinx beneficiază de o garanție de 12 luni de la data achiziției, ceea ce asigură o protecție pentru investiția făcută în acest produs. Cu o temperatură maximă de operare de 70°C și un proces tehnologic de 0,35um (CMOS), AMD XILINX - XC9536XL-5VQ44C - CPLD oferă o performanță constantă și fiabilă. Acest CPLD este echipat cu tehnologie FLASH, ceea ce îl face ideal pentru aplicații care necesită reprogramare frecventă. Montajul de suprafață facilitează integrarea rapidă a acestui CPLD în proiectele dvs. iar gradul de viteză 5 garantează o funcționare rapidă și eficientă. În concluzie, AMD XILINX - XC9536XL-5VQ44C - CPLD este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs de încredere și performant pentru proiectele lor.
Detalii produs
CL86645

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
70 °C
Nr. de ace
44 ace
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
VQFP
Proces tehnologic
0,35um (CMOS)
Nr de Macrocell
36 Macrocelule
Nr.I/O utilizator
34 I/O-uri
Gradul de viteză
5
Tipul CPLD
FLASH

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare