Categorii

Vezi si alte recomandari

AMD XILINX - XC95288XL-6PQ208C - CPLD, NCNR, FLASH, 288 Macrocells, 168 I/O's, QFP, 208 Pins, 6

AMD XILINX - XC95288XL-6PQ208C - CPLD, NCNR, FLASH, 288 Macrocells, 168 I/O's, QFP, 208 Pins, 6
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.608,74 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL78220
Adaugă la favorite0
Descriere
Note de subsol Vă rugăm să rețineți că acest produs nu poate fi anulat și nici returnat (NCNR). Informații despre garanție: Produsele semiconductoare Xilinx au o garanție de doisprezece (12) luni de la data achiziționării.
AMD XILINX - XC95288XL-6PQ208C - CPLD este un produs de înaltă calitate ce oferă o gamă largă de funcționalități pentru diverse aplicații. Acest produs este conceput pentru a satisface nevoile industriale cu un nivel ridicat de performanță și fiabilitate. Cu o temperatură maximă de operare de 70 °C, acest CPLD poate fi utilizat într-o varietate de medii de lucru. Gama de produse include un adaptor Multicomp Pro RJ45, facilitând conexiunea cu alte dispozitive. Procesul tehnologic de 0,35um (CMOS) asigură o funcționare eficientă și rapidă a dispozitivului. Cu 288 de macrocelule și 168 de I/O-uri, acest CPLD oferă o versatilitate excelentă pentru proiectele complexe. Montajul de suprafață simplifică procesul de instalare, iar gradul de viteză 6 garantează o performanță superioară. Tipul de CPLD FLASH și carcasa QFP asigură o memorie și o conectivitate excelentă pentru proiectele tale. De asemenea, garantăm un nivel de calitate ridicat, cu o perioadă de garanție de 12 luni de la data achiziției. În concluzie, AMD XILINX - XC95288XL-6PQ208C - CPLD este alegerea perfectă pentru proiectele tale industriale, oferind o combinație ideală între performanță, fiabilitate și versatilitate.
Detalii produs
CL78220

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
70 °C
Nr. de ace
208 ace
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
QFP
Proces tehnologic
0,35um (CMOS)
Nr de Macrocell
288 Macrocelule
Nr.I/O utilizator
168 I/O-uri
Gradul de viteză
6
Tipul CPLD
FLASH

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare