Categorii

Vezi si alte recomandari

ALTERA - EP3C5E144C8N - FPGA, Cyclone III, PLL, 94 I/O's, 402 MHz, 1.15 V to 1.25 V, QFP-144

ALTERA - EP3C5E144C8N - FPGA, Cyclone III, PLL, 94 I/O's, 402 MHz, 1.15 V to 1.25 V, QFP-144
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
449,23 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80658
Adaugă la favorite0
Descriere
EP3C5E144C8N este un FPGA Cyclone® III format din 5136 de elemente logice (LE-uri) aranjate vertical, 414kb de memorie încorporată și 23 de multiplii încorporați de 18x18. Arhitectura include interconectare extrem de eficientă și rețele de ceas cu derivație redusă, oferind conectivitate între structurile logice pentru semnalele de ceas și date. Fabrica de nucleu logic și rutare este înconjurată de elemente I/O (IOE-uri) și bucle de blocare în fază (PLL-uri). Familia de FPGA Cyclone® III cu consum redus de energie este a treia generație din seria de FPGA Cyclone® a companiei Altera®. Cu combinația sa fără precedent de consum redus de energie și funcționalitate ridicată, familia de FPGA Cyclone III extinde numărul de aplicații sensibile la costuri și de volum mare care pot beneficia de un FPGA. Varianta Cyclone III LS extinde familia cu o densitate mai mare, mai multă memorie, pachete mai mici și caracteristici de securitate pentru a proteja proprietatea intelectuală (IP). 2 Bucle de blocare în fază 70 Canale diferențiale Suport pentru operațiunea de inserție la cald Arhitectură de rutare optimizată pentru fluxul de separare a designului cu software-ul Quartus® II Capacitate de dezactivare a portului JTAG extern Indicator de ciclu de detectare a erorilor (ED) către nucleu Oscilator intern care permite capacitatea de monitorizare și verificare a stării sistemului Raport ridicat memorie-logică și multiplii-logică Număr mare de I/O-uri, dispozitive de densitate mică și medie pentru aplicații cu I/O-uri ale utilizatorului Actualizare de sistem la distanță fără ajutorul unui controler extern Circuit dedicat de verificare a codului de redundanță ciclică pentru detectarea problemelor de întâmplare unică (SEU) Aplicații: Automotive, Electronică de consum, Wireless, Aero-spațial, Apărare, Militar, Industrial, Imagistică, Video și Viziune Notă de subsol: Cererea de pe piață pentru acest produs a determinat o prelungire a termenelor de livrare. Datele de livrare pot fluctua. Produsul este exceptat de la reduceri.
Produsul EP3C5E144C8N este un FPGA Cyclone III, parte a seriei Cyclone FPGA de la Altera. Acesta dispune de 5136 de elemente logice (LEs) dispuse vertical, 414kb de memorie încorporată și 23 de multiplicatori încorporați de 18x18. Arhitectura include interconectare extrem de eficientă și rețele de ceasuri cu dispersie redusă, oferind conectivitate între structurile logice pentru semnalele de ceas și date. Nucleul logic și de rutare este înconjurat de elementele de I/O (IOEs) și buclele cu fază blocată (PLLs). Familia FPGA Cyclone III de consum redus este a treia generație din seria de FPGA Cyclone de la Altera. Cu combinația sa fără precedent de consum redus și funcționalitate ridicată, familia FPGA Cyclone III mărește numărul aplicațiilor de mare volum cu sensibilitate la costuri care pot beneficia de un FPGA. Varianta Cyclone III LS extinde familia cu o densitate mai mare, mai multă memorie, pachete mai mici și caracteristici de securitate pentru a proteja proprietatea intelectuală. Caracteristicile produsului includ două bucle cu fază blocată, 70 de canale diferențiale, suport pentru operație de inserție la cald, arhitectură de rutare optimizată pentru fluxul de separare a design-ului cu software-ul Quartus II, posibilitatea de a dezactiva portul extern JTAG, indicator de ciclu de detectare a erorilor la nucleu, oscilator intern care permite monitorizarea sistemului și verificarea sănătății, raport ridicat de memorie la logică și de multiplicatori la logică, un număr mare de I/O-uri și dispozitive de densitate scăzută și medie pentru aplicații cu I/O limitate. Produsul EP3C5E144C8N este potrivit pentru aplicații în domeniul auto, electronice de consum, wireless, aerospatial, defensiv, militar, industrial, imagistică, video și vizualizare. Disponibil într-un pachet QFP de 144 de ace, acest FPGA este o alegere excelentă pentru proiectele care necesită funcționalități avansate și performanțe fiabile.
Detalii produs
CL80658

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
144 ace
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
QFP
Nr.I/O utilizator
94 I/O-uri
Gradul de viteză
8
Tip FPGA
FPGA bazat pe SRAM

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare