Categorii

Vezi si alte recomandari

ALTERA - EP2C8Q208C8N - FPGA, Cyclone II, PLL, 138 I/O's, 320 MHz, 1.15 V to 1.25 V, QFP-208

ALTERA - EP2C8Q208C8N - FPGA, Cyclone II, PLL, 138 I/O's, 320 MHz, 1.15 V to 1.25 V, QFP-208
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
654,34 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80032
Adaugă la favorite0
Descriere
The EP2C8Q208C8N este un FPGA Cyclone® II cu o densitate extinsă de 8256 de elemente logice (LEs) și oferă până la 182 de pini I/O utilizabili și până la 1.1Mb de memorie încorporată. FPGA-ul Cyclone II este fabricat pe discuri de 300mm folosind procesul dielectric cu azot scăzut de 90nm al TSMC pentru a asigura disponibilitate rapidă și cost redus. Prin minimizarea suprafeței de siliciu, dispozitivele Cyclone II pot susține sisteme digitale complexe pe un singur cip la un cost comparabil cu al ASIC-urilor. Spre deosebire de alți producători de FPGA-uri care compromit consumul de energie și performanța pentru costuri scăzute, cea mai recentă generație de FPGA-uri cu costuri reduse de la Altera - FPGA-ul Cyclone II, oferă o performanță cu 60% mai mare și consumul de energie la jumătate față de alte FPGA-uri de 90nm concurente. Acesta conține o arhitectură bidimensională bazată pe rânduri și coloane pentru a implementa logica personalizată. Interconexiunile între coloane și rânduri cu viteze variate asigură interconexiuni de semnale între blocurile de matrice logică (LABs), blocurile de memorie încorporate și multiplicatorii încorporați. Multiplicatori încorporați Suport I/O avansat Circuit flexibil de management al ceasului Suport megafuncționalitate Altera și MegaCore de la Altera Programul de parteneri cu megafuncții Altera (AMPPSM) Funcția de reținere programabilă Caracteristica de forțare a ieșirii programabilă Timpuri de întârziere programabile de la pin la IOE sau matrice logică Tri-state cu tracțiune slabă în sus pe pini I/O înainte și în timpul configurației Ieșiri open-drain programabile Suport pentru terminare pe cip Aplicații: Automotive, Comunicații & Rețele, Electronice de consum, Testare & Măsurare, Imagistică, Video & Viziune
EP2C8Q208C8N este un FPGA Cyclone II ce oferă o densitate extinsă de 8256 de elemente logice (LE) și până la 182 de pini I/O utilizabili și până la 1.1Mb de memorie încorporată. Acest tip de FPGA Cyclone II este fabricat pe matrice de 300 mm folosind procesul dielectric cu constantă dielectrică redusă de 90 nm al TSMC pentru a asigura o disponibilitate rapidă și costuri reduse. Prin minimizarea suprafeței de siliciu, dispozitivele Cyclone II pot susține sisteme digitale complexe pe un singur cip la un cost care rivalizează cu cel al ASIC-urilor. Spre deosebire de alți producători de FPGA care fac compromisuri între consumul de energie și performanță pentru un cost redus, ultima generație de FPGA-uri cu cost redus de la Altera - Cyclone II FPGA, oferă o performanță cu 60% mai mare și jumătate din consumul de energie al competitorilor de FPGA de 90 nm. Acesta conține o arhitectură bazată pe coloane și rânduri bidimensionale pentru a implementa logică personalizată. Interconexiunile de coloană și rând cu viteze variabile oferă interconexiuni de semnal între blocurile de matrice logică (LAB), blocuri de memorie încorporate și mulțiplicatoare încorporate. Produsul suporta aplicatii in domeniul auto, comunicatiilor si retelelor, electronicii de consum, testarii si masuratorilor, imaginii, video si viziunii. EP2C8Q208C8N dispune de un design avantajos si de un set complet de caracteristici care il face potrivit pentru o gama larga de aplicatii in industrii diverse.
Detalii produs
CL80032

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
208 ace
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
QFP
Proces tehnologic
90nm
Nr.I/O utilizator
138 I/O-uri
Gradul de viteză
8
Tip FPGA
FPGA bazat pe SRAM

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare