Categorii

Alimentator Raspberry Pi T5875DV

Alimentator Raspberry Pi T5875DV 2.5A 5.1V
333
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
88,11 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL461
Adaugă la favorite0
Descriere

Alimentator Raspberry Pi T5875DV 2.5A 5.1V original Raspberry Pi, ideal pentru utilizarea cu orice Placă de dezvoltare Raspberry Pi. Această sursă de alimentare este dotată cu un cablu Micro USB de 1,5 m și patru capete interschimbabile, pentru a fi utilizate în regiuni din Regatul Unit, Europa, Australia și SUA. Această sursă susține curent până la 2,5A, astfel se pot alimenta o mulțime de dispozitive prin cele patru porturi USB de pe bord.


Detalii produs
CL461

Fișă produs

Compatibilitate
333
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare