Categorii

Vezi si alte recomandari

ALCOSWITCH - TE CONNECTIVITY - 1825360-6 - DIP / SIP Switch, 10 Circuits, Slide, Through Hole, SPST, 24 V, 100 mA

ALCOSWITCH - TE CONNECTIVITY - 1825360-6 - DIP / SIP Switch, 10 Circuits, Slide, Through Hole, SPST, 24 V, 100 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
19,71 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL71825
Adaugă la favorite0
Descriere
Comutatorul DIP 1825360-6 este un comutator cu 10 poziții, de tip single-pole single-throw (SPST), cu un mecanism de acționare cu alunecare extins. Acesta este proiectat pentru montare verticală prin găuri. Comutatorul DIP are un capac negru din polifenilen sulfid (PPS), plăcuțe de contact placate cu aur și montare placată cu aur peste nichel cu bază de contact din aliaj de cupru. Rezistența inițială maximă a contactului este de 50mR, rezistența de contact este de 300mR, rezistența minimă la izolație este de 1000MR, rezistența la dielectric este de 500VACrms, iar durata de viață este de 1000 de cicluri. Aplicații: industriale.
ALCOSWITCH - TE CONNECTIVITY - 1825360-6 - DIP / SIP Switch este un comutator cu 10 poziții de tip single-pole single-throw (SPST) cu un mecanism de acționare prin alunecare. Acesta este proiectat pentru montare verticală prin gaură și este potrivit pentru aplicații industriale. Comutatorul DIP vine cu o carcasă neagră din polifenilen sulfid (PPS), placare cu aur a zonei de contact pentru conectare și placare cu aur peste nichel pentru lipirea cu aliaj de cupru a bazei de contact. Are rezistență inițială maximă de contact de 50mR, rezistență de contact de 300mR, rezistență minimă de izolație de 1000MR, rezistență dielectrică de 500VACrms și o durată de viață estimată de 1000 de cicluri. Cu o tensiune de contact DC maximă de 24V și un curent de contact DC maxim de 100mA, acest comutator este fiabil și eficient pentru diverse aplicații. Cu un design compact și durabil, acesta este potrivit pentru utilizare în medii industriale exigente. În concluzie, ALCOSWITCH - TE CONNECTIVITY - 1825360-6 - DIP / SIP Switch este o soluție ideală pentru controlul circuitelor în aplicații industriale, oferind fiabilitate și performanță pe termen lung.
Detalii produs
CL71825

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip comutator
DIP
Nr. de circuite
10 circuite
Configurare contact
SPST
Montarea comutatorului
Prin gaura
Tensiune de contact DC Max
24 V
Stil actuator comutator
Slide
Curent de contact DC Max
100 mA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare