Categorii

Vezi si alte recomandari

ALCOSWITCH - TE CONNECTIVITY - 1571983-5 - DIP / SIP Switch, 4 Circuits, Slide, Surface Mount, SPST, 24 VDC, 25 mA

ALCOSWITCH - TE CONNECTIVITY - 1571983-5 - DIP / SIP Switch, 4 Circuits, Slide, Surface Mount, SPST, 24 VDC, 25 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
20,44 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79613
Adaugă la favorite0
Descriere
1571983-5 este un comutator DIP cu montare suprapusă, sigilat, cu o poziție, un pol și un contact (SPST) cu 4 poziții. Comutatorul cu basculare încorporat din seria GDH vine cu PPS (polifenilen sulfid) negru, plăcuță de contact cu zonă de împerechere cu aur-flash și placare cu aur peste nichel cu sudură, bază de contact din aliaj de cupru. Terminare de tip L cu jumătate de pas înălțime cu rating de inflamabilitate UL94V-0. Aplicații: Industrial.
Alcoswitch - TE Connectivity - 1571983-5 - DIP / SIP Switch este un comutator cu patru circuite, tip Slide, cu montaj de suprafață. Acesta este ideal pentru aplicații industriale datorită caracteristicilor sale fiabile și durabile. Cu o tensiune de contact maximă de 24 VDC și un curent de contact maxim de 25 mA, acest comutator este perfect pentru diverse tipuri de echipamente electronice. Configurația contactului SPST asigură conectivitate sigură și stabilă. Comutatorul este sigilat și are o clasare de inflamabilitate UL94V-0, garantând siguranța în utilizare. De asemenea, are terminații de tip L Profile cu jumătate de pas, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații cu profile joase. Alcoswitch - TE Connectivity - 1571983-5 poate fi utilizat în diferite domenii industriale datorită durabilității sale și a performanțelor exceptionale. Placarea cu aur pe zona de contact asigură o conductivitate ridicată și o rezistență la coroziune. În concluzie, Alcoswitch - TE Connectivity - 1571983-5 - DIP / SIP Switch este un produs de înaltă calitate, fiabil și eficient, potrivit pentru o varietate de aplicații industriale.
Detalii produs
CL79613

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip comutator
Sigilat DIP
Nr. de circuite
4 circuite
Configurare contact
SPST
Montarea comutatorului
Montaj de suprafață
Tensiune de contact DC Max
24 VDC
Stil actuator comutator
Slide
Curent de contact DC Max
25 mA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare