Categorii

Adaptor PIVIEW HDMI la VGA Raspberry Pi

PIVIEW este un cablu de conversie HDMI în VGA de înaltă calitate, performant, convenabil și compact.
681
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
349,56 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2020
Adaugă la favorite0
Descriere
PIVIEW este un cablu de conversie HDMI în VGA de înaltă calitate, performant, convenabil și compact. Acesta convertește semnalele video HDMI digitale care sunt emise de la Raspberry Pi, într-un semnal analog necesar de afișoarele computerizate bazate pe VGA, utilizate pe scară largă în toată lumea. Este un cablu adaptor digital în analog, portabil, transformând intrarea standard HDMI în ieșire VGA. Este aplicabil pe scară largă în cazul în care computerul / DVD-ul / setul digital / laptopul / o gamă de surse HD emite semnalul digital, dar unele dispozitive de afișare, cum ar fi TV / monitor / proiector nu au interfață de intrare digitală. Acest cablu adaptor PIVIEW oferă o soluție simplă de conectare a dispozitivului de afișare. Electronice de larg consum, imagini, video și viziune, dispozitive multimedia, portabile
Caracteristici tehnice:
  • Plug and play, nu este necesară o sursă de alimentare externă
  • Aparatul gestionează rezoluții de afișare de până la 720p / 1080i / 1080p
  • Intrare standard HDMI
  • Ieșire VGA
Detalii produs
CL2020

Fișă produs

Compatibilitate
681
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare