Categorii

Sursă de alimentare programabilă DC cu 3 ieșiri Tenma 72-2630

Sursa de alimentare Tenma are un zgomot redus, deoarece ventilatoarele de răcire sunt controlate de temperatura radiatorului. Funcționarea permanentă a tensiunii/curentului.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
1.257,55 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL600
Adaugă la favorite0
Descriere

Sursa de alimentare Tenma are un zgomot redus, deoarece ventilatoarele de răcire sunt controlate de temperatura radiatorului. Funcționarea permanentă a tensiunii/curentului. Funcții specifice modelului Tenma 72-2630: Comandă de pornire/oprire a ieșirii, Panou de comandă digital - afișaj LED cu 4 cifre, 5 perechi de funcții de memorie, Reglarea fină/grosieră a tensiunii/curentului, Calibrare software, Ieșire semnal sonor, Funcție de blocare cu cheie, Protecție, Protecție la suprasarcină, supratemperatură, scurtcircuit. Protecție împotriva polarității inverse.

Există 5 adrese de memorie internă care pot fi utilizate pentru a stoca setările. Toate setările curente, inclusiv tensiunea, curentul, OCP și OVP sunt stocate. Ieșirea este întotdeauna oprită, iar blocarea tastelor de pe panoul frontal este oprită în mod implicit atunci când rechemați setările din memorie. Pentru a stoca o setare, țineți apăsat oricare dintre cele cinci butoane M1, M2, M3, M4 sau M5. Indicatorul cu LED va lumina intermitent, iar setarea va fi memorată când LED-ul se stinge.

Acest dispozitiv poate fi utilizat de către copiii în vârstă de peste 8 ani, inclusiv, cât și de persoanele care au capacități fizice, senzoriale sau mentale reduse sau de către cele care nu posedă experiența și cunoștințele necesare, dacă au fost instruiți cu privire la utilizarea dispozitivului într-un mod sigur și înțeleg riscurile implicate.

 

Caracteristici tehnice:

  • Interval tensiune / curent: 2 x 0-30 V, 1 x 5 V / 0-3 A x2, 3 A x1
  • Reglare sarcină: ≤0,01%+3 mV, ≤0,1%+5 mA
  • Reglare linie: ≤0,01%+3 mV, ≤0,1%+3 mA
  • Configurare rezoluție: 10 mV, 1 mA
  • Acuratețe configurare (25o C±5o C): ≤0,05%+20 mV , ≤0,5%+5 mA
  • Ondulație (20-20 M: ≤1 mVrms, ≤3 mArms
  • Temp. Coeficient: ≤150 ppm, ≤150 ppm
  • Precizie citire înapoi: 10 mV, 1mA
  • Temp. citită înapoi Coeficient: ≤150 ppm, ≤150 ppm
Detalii produs
CL600

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare