Categorii

Accelerometru / magnetometru KMX63

KMX63 este un sistem de senzori inerțiali de 6 grade-de-libertate care dispune de ieșiri digitale pe 16 biți accesate prin comunicarea I2C. Senzorul KMX63 constă dintr-un magnetometru tri-axial plus un accelerometru tri-axial cuplat cu un ASIC. 
Universal
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
143,09 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL2549
Adaugă la favorite0
Descriere
KMX63 este un sistem de senzori inerțiali de 6 grade-de-libertate care dispune de ieșiri digitale pe 16 biți accesate prin comunicarea I2C. Senzorul KMX63 constă dintr-un magnetometru tri-axial plus un accelerometru tri-axial cuplat cu un ASIC. Este ambalat într-un pachet de 3 x 3 x 0,9 mm Land Grid Array (LGA). ASIC este realizat în tehnologia CMOS standard de 0,18 μm și dispune de o gamă flexibilă de programare flexibilă de ± 8g / ± 16g / ± 32g / ± 64g pentru o scară completă pentru accelerometru și ± 1200μT pentru întreaga scară a magnetometrului. Datele de accelerometru și magnetometru pot fi acumulate FIFO intern de 384-octe și transmise procesorului de aplicații.
:
Senzor
:
Kionix
:
KMX63-1055
:
Accelerometru și magnetometru cu trei axe
:
Comitetul de evaluare KMX63-1055
Detalii produs
CL2549

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare