Categorii

Vezi si alte recomandari

ABB - HKF1-11 - Contact Block, Front, 1NO1NC, 2 Pole, Screw

ABB - HKF1-11 - Contact Block, Front, 1NO1NC, 2 Pole, Screw
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
126,40 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79463
Adaugă la favorite0
Descriere
HKF1-11 este un comutator auxiliar cu 2 poli pentru instalare pe panoul frontal. Configurație de contact 1NO + 1NC Curent de contact de 6A la 24VAC Tensiune de impuls nominală de 6kV. Aplicații în industriale, acționare și controlul motoarelor.
ABB - HKF1-11 - Bloc de contact, frontal, 1NO1NC, 2 poli, șurub Blocul de contact ABB HKF1-11 este un comutator auxiliar cu 2 poli pentru montare pe panou frontal. Configurația de contact este de 1NO + 1NC, iar curentul de contact este de 6A la 24VAC. Acesta are o tensiune de impuls suportată de 6kV și este folosit în aplicații industriale, de control și de acționare a motoarelor. Caracteristicile principale ale produsului includ o gamă de produse compatibile cu adaptorul Multicomp Pro RJ45, comutatoare de terminal cu șurub, 2 poli și utilizarea cu demaroarele de motoare MS. Acest bloc de contact frontal este proiectat pentru a oferi o funcționalitate fiabilă și durabilă în medii industriale și de control. Montarea pe panou frontal îl face ușor accesibil pentru întreținere și service. Datorită specificațiilor sale precise și durabilității sale, blocul de contact ABB HKF1-11 este o alegere ideală pentru aplicațiile industriale care necesită o comutare rapidă și eficientă a circuitelor electrice. În concluzie, HKF1-11 de la ABB este un bloc de contact de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi o performanță fiabilă în aplicații industriale, de control și de acționare a motoarelor. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs robust și eficient pentru sistemul lor electric.
Detalii produs
CL79463

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Demaroare de motoare MS
Nr. de poli
2 Nu există
Comutator terminale
Şurub

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare