Categorii

Vezi si alte recomandari

ABB - HK1-11 - Contact Block, Side, 1NO1NC, 2 Pole, Screw

ABB - HK1-11 - Contact Block, Side, 1NO1NC, 2 Pole, Screw
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
135,66 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL90697
Adaugă la favorite0
Descriere
HK1-11 este un bloc de contact auxiliar cu 2 poli, cu o configurație NO + NC, ce prezintă un design deschis și prindere rapidă pe șinele de montare DIN EN 50 022 de 35 mm fără un comutator auxiliar. Acesta se fixează lateral la dreapta. Se utilizează în aplicații industriale.
Contact Block ABB - HK1-11 - Bloc de contact, lateral, 1NO1NC, 2 Pol, Șurub Contact Block ABB - HK1-11 este un bloc de contact auxiliar de tip 2 poli NO + NC, ce dispune de un design deschis și de o fixare rapidă pe șinele de montare DIN EN 50 022 de 35 mm fără comutator auxiliar. Acesta are atașament lateral în partea dreaptă, fiind destinat aplicațiilor industriale. Caracteristicile produsului includ o gamă de produse extinsă, un comutator de terminale de tip șurub și 2 poli. De asemenea, acesta poate fi utilizat împreună cu protecții manuale pentru motoarele de tip MS116. Contact Block-ul ABB - HK1-11 este un produs de înaltă calitate, fiabil și durabil, potrivit pentru utilizare în medii industriale exigente. Designul său compact și ușor de instalat îl fac o alegere ideală pentru automatizări și sisteme de control. Indiferent de aplicația în care este folosit, acest bloc de contact asigură o funcționare eficientă și sigură. Fiabilitatea și performanța sa excelentă fac din Contact Block-ul ABB - HK1-11 alegerea ideală pentru orice nevoie de control industrial. În concluzie, Contact Block-ul ABB - HK1-11 este un produs de încredere, cu performanțe ridicate și fiabilitate, potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale. Alegerea acestui produs va asigura o funcționare eficientă și fără probleme a sistemului dumneavoastră.
Detalii produs
CL90697

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
MS116 Protectoare manuale pentru motor
Nr. de poli
2 Nu există
Comutator terminale
Şurub

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare