Categorii

ABB - GHL5301904R0001 - Blanking/Sealing Plate, Filling Piece, Miniature Circuit Breakers

ABB - GHL5301904R0001 - Blanking/Sealing Plate, Filling Piece, Miniature Circuit Breakers
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
52,72 RON (inclusiv TVA) 63,20 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL51562
Adaugă la favorite0
Descriere
, Material: Plastic, Dimensiuni: Standard, Culoare: Alb. Placa de golire ABB - GHL5301904R0001 este un accesoriu necesar pentru întreruptoarele în miniatură. Aceasta are dimensiuni standard, fiind compatibilă cu majoritatea modelelor de întreruptoare existente pe piață. Placa este fabricată din plastic de înaltă calitate, asigurându-se astfel o durabilitate și rezistență sporită în timp. Cu ajutorul acestei plăci de golire, utilizatorii pot acoperi spațiile libere din tablourile electrice sau panourile de distribuție, unde nu este nevoie de întreruptoare suplimentare. Astfel, se asigură o protecție mai eficientă împotriva prafului, a umidității și a altor factori externi care ar putea afecta funcționarea întreruptoarelor. Placa de golire este ușor de instalat și poate fi utilizată atât în mediul rezidențial, cât și în cel industrial. Designul alb al plăcii se integrează armonios în orice tip de decor, făcând-o potrivită pentru diferite aplicații. Recomandăm utilizarea plăcii de golire ABB - GHL5301904R0001 pentru a asigura o protecție optimă și o funcționare sigură a întreruptoarelor în miniatură, întreținând astfel o instalație electrică eficientă și fiabilă.
Detalii produs
CL51562

Fișă produs

Tip accesoriu
Placă de golire
Pentru utilizare cu
Întreruptoare în miniatură

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare