Categorii

ABB - 2CDL200001R5015 - Busbar Connecting Terminal, for DDA Series Circuit Breaker

ABB - 2CDL200001R5015 - Busbar Connecting Terminal, for DDA Series Circuit Breaker
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
123,22 RON (inclusiv TVA) 140,17 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL53158
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsul ABB - 2CDL200001R5015 - Busbar Connecting Terminal, este un terminal de conectare la bară colectoare, special conceput pentru utilizarea în cazul întrerupătoarelor de serie DDA. Terminalul de conectare este fabricat de ABB, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente electrice din lume, cunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Prin urmare, acest terminal de conectare este proiectat pentru a oferi o performanță excelentă și o funcționare sigură și eficientă pe termen lung. Principala caracteristică a acestui terminal este capacitatea sa de a realiza o conexiune sigură și stabilă între întrerupătorul de serie DDA și bară colectoare. Această conexiune este esențială pentru a permite fluxul de curent constant și sigur într-un sistem de distribuție electrică. De asemenea, este important să menționez că acest terminal de conectare este fabricat din materiale de calitate superioară, ceea ce îi conferă o rezistență și durabilitate excelente. Aceasta îl face potrivit pentru utilizarea într-o varietate de medii și condiții de operare. În concluzie, produsul ABB - 2CDL200001R5015 - Busbar Connecting Terminal este alegerea ideală pentru cei care caută o soluție fiabilă și de înaltă calitate pentru conectarea întrerupătoarelor de serie DDA la bara colectoare. Performanța excelentă, siguranța și durabilitatea acestui terminal îl fac indispensabil într-un sistem de distribuție electrică eficient și sigur.
Detalii produs
CL53158

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare