Categorii

ABB - 1SDA055061R1 - Connector, SACE Tmax Series T4, T5 & T6 Molded Case Circuit Breakers

ABB - 1SDA055061R1 - Connector, SACE Tmax Series T4, T5 & T6 Molded Case Circuit Breakers
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
455,85 RON (inclusiv TVA) 499,81 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL55377
Adaugă la favorite0
Descriere
Connectorul ABB 1SDA055061R1 este un dispozitiv indispensabil în seria de întrerupătoare automate SACE Tmax de tip T4, T5 și T6, ce sunt proiectate pentru protecția circuitelor electrice împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor. Acest conector este conceput pentru a asigura o conexiune sigură și fiabilă între întrerupătoarele automate și restul instalației electrice. Cu ajutorul acestui conector, se realizează o legătură electrică stabilă și de înaltă calitate, care permite transferul eficient al energiei electrice. Este important de menționat faptul că acest conector este compatibil cu toate modelele de întrerupătoare automate din seria SACE Tmax T4, T5 și T6, asigurând astfel flexibilitate în proiectarea și instalarea diferitelor sisteme electrice. Având o construcție robustă și durabilă, conectorul ABB 1SDA055061R1 este conceput pentru a rezista la diverse condiții de exploatare, asigurând o funcționare fiabilă în medii industriale și comerciale solicitante. Montarea acestuia se realizează cu ușurință, datorită designului ergonomic și a fixărilor precise. În concluzie, Connectorul ABB 1SDA055061R1 este un element esențial în seria de întrerupătoare automate SACE Tmax de tip T4, T5 și T6, asigurând conexiuni electrice sigure și eficiente între întrerupătoare și instalația electrică. Prin caracteristicile sale de durabilitate și compatibilitate, acesta contribuie la protecția circuitelor electrice și la siguranța performanței sistemelor electrice.
Detalii produs
CL55377

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare